Farverige fisk i et forunderligt univers

Nu kan du få den smukkeste fiskestime… hjemme på væggen i stuen. De fascinerende fiskebilleder, i de smukkeste farvekombinationer, er en del af en stor samling af tropiske plakater, af verdens smukke botanik.
Farverige fisk i et forunderligt univers

Denne artikel er oprindeligt udgivet på voresvilla.dk og flyttet til idenyt.dk efter 2018.

The Dybdahl Co. udbygger sit fantastiske univers med endnu en farverig serie af fisk. De smukke undersøiske dyr, i farver og forme kun de færreste kan forestille sig, er det nyeste skud på stammen, for kunstneren bag, Henrik Dybdahl.

Ideen bag konceptet, som The Dybdahl Co. selv siger: “Re-fortolkning af længe glemt visuelt guld. Vi ønsker at bringe livet tilbage til gamle billeder, fundet i sjældne bøger og gemt væk i årtier i gallerier, arkiver, biblioteker og museer.

The Dybdahl Co. udbygger sit fantastiske univers med endnu en farverig serie af fisk.

Plakater i flere størrelser

“Fishes” kollektionen består af udvalgte fisk, hvor hver udvalgte får fuld opmærksomhed med hver deres plakat, så de unikke farver og detaljer kommer til deres fulde ret. Plakaterne kommer i mange forskellige størrelser, så du næsten med garanti vil kunne finde plads i hjemmet, på kontoret eller i virksomheden.

Fordi plakaterne finurlige og uhøjtidelige, er de oplagte at sætte sammen og kombinere, for på den måde at skabe en illusion af en fiskestime.

Mest læste artikler