idenyts Bolig Favoritter: Design i hjemmet – her er de nominerede

AFSTEMNINGEN ER SLUT | Se de nominerede i kategorien, stem på din favorit og deltag samtidig i konkurrencen om “Det Lille Møbel” fra Svendborg Snedkeri, et smukt køkkenarmatur fra Blanco og en DFDS Commodore LuksusCruise for 2 personer - til en samlet værdi af 8694 kroner.

VBreathe Tasman

VBreathe forbedrer indeklimaet radikalt, da den effektivt bekæmper skadelige vira, bakterier og skimmelsvamp – både i luften og på overflader. VBreathe kaldes uden tøven verdens mest teknologisk avancerede* bærbare indendørs luft- og overfladerenser. En oplyst ring informerer om luftkvaliteten, som i øvrigt også kan ses i Air Chain Control appen. Find produktet her.

Svendborg Snedkeri Sengen

Seng udført i massivt egetræ, med fingertappede samlinger, som udover at være smuk og skaber et stilistisk enkelt udtryk i et soveværelse, også udnytter kubikmetre under sengen, til opbevaring. Både med skuffer foran og med adgang til hulrummet under sengen via låger under madrasser.

Lampemesteren – Flower Soft Green

Flowerpot Soft Green designet af Werner Panton er Lampemesterens egen udgave af modellerne VP9, VP3 og VP1. Lampen symmetriske og enkle design – bestående af to halvkugler, der svæver overfor hinanden, har for længst bevist sit værd som designklassiker. Vi er ikke i tvivl om, at den rolige grønne farve og det pragtfulde design bliver et kæmpe hit.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 31. oktober 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om lækre præmier. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Mest læste artikler