idenyts Bolig Favoritter: Indretning – her er de nominerede

AFSTEMNINGEN ER SLUT | Se de nominerede i kategorien, stem på din favorit og deltag samtidig i konkurrencen om “Det Lille Møbel” fra Svendborg Snedkeri, et smukt køkkenarmatur fra Blanco og en DFDS Commodore LuksusCruise for 2 personer - til en samlet værdi af 8694 kroner.
Bolig-favoritter

Gardin Lis – Gardin lease

Vil du have miljørigtige gardiner i alle farver og former? Hos Gardin Lis har vi altid elsket at byde vores kunder på nye banebrydende kvalitetsprodukter indenfor solafskærmning både ude og inde. Med Gardin Lease har vi kombineret branchens største udvalg af gardiner og solafskærmningsløsninger med en enestående ny samarbejdsform for offentlige kunder og erhvervsvirksomheder. Det gavner både miljø og indeklima.

Svendborg Snedkeri – Reolen

Reolen fra Svendborg Snedkeri kombinerer hylder med lameller som er anvendelige til ophæng af tæpper i stuen – eller måske til kimonoer eller en jakke i soveværelset. Tilpasses efter dine ønsker og behov. Udført i massiv egetræ og linoleum hvor skruehullerne er proppede, så der ingen synlige skruer er.

Svendborg Snedkeri – Det lille møbel

Fint lille møbel fra Svendborg Snedkeri udført i massiv egetræ med fingertappede samlinger – uden skruer. Det lille møbel passer både i entreen til småting og nøgler, i soveværelset som natbord og i stuen til en smuk blomst eller et par bøger.

HANDVÄRK – Round Coffee Table 90

For første gang i HANDVÄRKS sortiment, møder den minimalistiske stål-ramme en rund marmor plade og udgør tilsammen et blødt monokromt look. Som deres kvadratiske modparter er de nye borde designet i forskellige højder, hvilket forbedrer både brugsværdi og æstetik.

Lampemesteren – Lampemesteren.dk

Vi har samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklasse. Hos os finder du over 100 mærker fra ind- og udland i en bred prisskala. Velkommen på Lampemesterens Webshop – designerlamper og boligtilbehør.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 31. oktober 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om lækre præmier. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler