idenyts Boligfavoritter 2022: Design i hjemmet – her er de nominerede

Afstemningen er slut | Se de nominerede i kategorien 'Design i hjemmet' her.

Spring Copenhagen
Wilma træfigur


Wilma er et charmerende portræt af flodhesteungen. Designer Chresten Sommer har skabt en figur, der med sine bløde linjer og fine detaljer giver din indretning et touch af afrikansk dyreliv. En håndlavet og håndsamlet figur i FSC®-certificeret eg og ahorn.

Vejledende udsalgspris: 369 kr.


Spring Copenhagen
Spot træfigur

Findes der noget sødere i verden end dyrebørn? Chresten Sommer har skabt en sød lille hjortekalv til dit hjem – fuld af flotte og naturtro detaljer. Figuren er lavet i FSC®-certificeret eg og ahorn. Spot er en oplagt dekoration til juletiden, og den passer flot til sin far, Spirit.

Vejledende udsalgspris: 369 kr.


Spring Copenhagen
Ollie træfigur

Vil du give dit hjem et strejf af Afrikas vilde dyreliv? Elefanten Ollie er en håndlavet og håndsamlet figur, designet af den dygtige Chresten Sommer. Ollie er lavet i FSC®-certificeret eg og ahorn, og du kan lege med dens udtryk ved at justere på de bevægelige led

Vejledende udsalgspris: 599 kr.


Spring Copenhagen
Spirit træfigur

Spirit er designet af den dygtige Chresten Sommer, der igennem en leg med ren FSC®-certificeret eg, bejdset eg og ahorn har skabt en unik og detaljeret figur. Spirit vil fungere perfekt som en håndlavet dekoration i dæmpede farver, når du skal pynte op til jul.

Vejledende udsalgspris: 499 kr.


Brainchild
Sofapuder og plaider

Det danske designbrand Brainchild fortolker danske møbelklassikere bogstaveligt, heriblandt Ægget. Koglen og Svanen. Brainchilds nye sofapuder og plaider er i en eksklusiv kvalitet, prydet med Brainchild Designikoner. Sofapuderne og plaiderne går godt som et samlet sæt, men er også flotte hver for sig. Sofapuderne og plaiderne fås både i hvid/sandfarvet og i sort/grå. Den fine og bløde kvalitet bidrager til hygge og varme i din boligindretning.

Vejledende udsalgspris: 450-750 kr.


Stem og deltag i konkurrencen her

Mest læste artikler