Nu kan du købe kunst der dæmper støjen i dit hjem

Kunst kan sagtens være smukt og funktionelt på samme tid. Med disse lydabsorberende billeder kan du give dit hjem en god og sund akustik uden at gå på kompromis med indretningen. 

Når familie og venner er samlet, kan latter og gode samtaler hurtigt skabe ekko i hjemmet. Det er let at beskylde vores omgangskreds for at være for højlydt, men faktisk er det ofte akustikken i vores hjem, der er for dårlig.

Mange mennesker oplever gener som stress og koncentrationsbesvær på grund af unødvendig støj i hverdagen – ofte uden at vide, at det er grundet dårlig akustik. Det er vigtigt at have god akustik, da det giver mange positive effekter både for krop og sind. Det skaber en balance og ro i hverdagen, og reducerer risikoen for fysisk og mental træthed og stress.

Nu kan du heldigvis komme problemerne til livs, uden du behøver at gå på kompromis med indretningen af dit hjem. Det danske firma Akuart Home skaber de nemlig billeder, der er specielt designet til at absorbere lyd.

Dæmp støjen og skru op for kunsten

Akuart Home er et akustisk design bureau, der forener akustik og æstetik i lydabsorberende billedprodukter med print. Med moderne kunst, fine plakater og flotte fotografier af snedækkede skove eller tidens populære grønne planter vil de hjælpe med at gøre dit hjem meget mere behageligt at være i.

Lydabsorberende og miljøvenligt materiale

Akuart Homes billeder er lavet i et lydabsorberende materiale, der er designet til effektivt at absorbere lyd på en skånsom og miljøvenlig måde. Materialet består af særlige polyesterfibre, der er 100 procent genanvendt af plastikflasker.

Priserne på de lydabsorberende kunstværker starter på 995,-

Mest læste artikler