Nu får Danmarks fladeste designerstik jordforbindelse

Er du træt af ikke at kunne skubbe køleskabet eller fryseren helt ind til væggen uden at blive stoppet af en stor stikprop? Så har vi gode nyheder til dig. Nu rammer Danmarks fladeste stikprop med jord nemlig butikkerne.

Der er ikke noget som ledninger, der hurtigt får en ellers gennemtænkt indretning til at se rodet ud. De store stikpropper er umulige at gemme bag møblerne, og hverken farven eller formen plejer at gøre noget godt for et rum. Men lampen skal jo have strøm for at lyse, og fjernsynet skal sidde i stik for at vise dagens nyheder. 

Derfor var det også lidt af en revolutionerende nyhed, da det danske brand Designerstik i 2017 lancerede stikproppen FORM, der kun var 11 millimeter dyb. I modsætning til den gennemsnitlige stikprop på det danske marked, der er hele 37 millimeter dyb, gjorde den flade stikprop det nemlig muligt at stille sofaer, senge eller kommoder tæt op ad væggen – og så kunne den fås i alle regnbuens farver. 

Jordstik til køleskab, fryser og vaskemaskine

Det gjorde hurtigt designerstikket populært, og nu er brandet tilbage med endnu en nyhed, der kan få enhver bolig-entusiast til at juble af begejstring: Den fladeste stikprop på det danske marked har fået jordforbindelse. 

Det går nemlig flyvende for de flade stikpropper, der både har fokus på design og funktionalitet, og derfor har virksomheden bag nu udviklet en ny version med jord, der passer til alle danske hårde hvidevarer. Noget som mange har ventet på: 

– Vi har nogle ret pæne stikkontakter herhjemme, hvis man lægger mærke til det – i forhold til resten af verden. Dansk og skandinavisk design er foran på den front også. Nu har vi udviklet stikproppen med jord, fordi den har været meget efterspurgt af vores kunder, fortæller Anders Thorngaard, der er designer og partner i Designerstik i en pressemeddelse.

Designerstiks nye stikprop med jord fås i sort og hvid.

Nordisk design 

Designerstikket FORM har den fladest mulige profil efter de gældende standarder og er både designet og konstrueret i Danmark – og så er der lagt vægt på det nordiske design med fokus på enkelthed og rene linjer. Blandt andet er stikproppen designet uden synlige skruer:

– Det har taget langt tid at udvikle stikproppen med jord, da det er vigtigt at sikre os, at den lever op til alle de rette godkendelser og certificeringer. Men nu er den her, og vi glæder os meget til at se den i butikkerne og i de danske hjem, siger Anders Thorngaard.

Sæt på egne ledninger

Stikproppen er nem at montere på ledninger til alle hjemmets elektroniske apparater og findes både i sort og hvid. Derudover kommer den i én størrelse med to konfigurationer – en høj overdel til stikdåser og en flad overdel til vægudtag. 

FORM med jord kan købes i landets førende webbutikker og fysiske forretninger inden for elektronik og lamper til priser fra 119 kr.

FORM blev lanceret i 2017, og stikproppen uden jord fås blandt andet i lilla, rød og orange.

Mest læste artikler