Se de idelle og foruddefinerede mål på afstanden mellem genstandene i dit hjem

Der findes mål på, hvordan emhætten skal placeres, hvor langt du skal sidde fra dit fjernsyn, og hvordan du skal sidde ved din computer, for ikke at få ondt i hovedet eller dårlig ryg. 

Målene alle burde leve efter

Vi kender det allesammen. Første gang man køber et hus eller en lejlighed – eller generelt bare når man skal indrette et tomt rum. Hvor skal den stol nu stå, og hvor skal det bord nu placeres? Det er ikke altid lige nemt at indrette et rum, hvis man ikke har nogle retningslinjer at gå efter.

Derfor får du her nogle mål, alle burde indrætte deres hjem efter. De ideelle mål for at gøre hverdagen lettere.

1. Emhætten skal placeres korrekt for at udnytte sugeevnen bedst muligt

Har du problemer med din emhætte? Måske sidder den helt forkert. Det er nemlig ikke helt lige meget, hvordan din emhætte sidder placeret i forhold til dine kogeplader. Hvis du vil udnytte din emhættes fulde potentiale, bør du overveje at placere den som vist på billedet.

2. Der findes mål på den perfekte afstand til toiletrullen

Flere gange har du måske oplevet, at toiletrulleholderen er placeret på forskellige måder og i forskellige afstande fra kummen. Nogen gange kan man sidde i flere sekunder og simpelthen lede efter toiletpapiret, for så at opdage, at toiletrulleholderen er placeret bag toilettet eller på en anden helt ulogisk placering.

Det undgår du at folk tænker om dit toilet, hvis du bare følger disse mål. Der findes nemlig forud definerede mål på hvilken afstand og placering toiletrulleholderen optimalt skal placeres i forhold til toiletkummen.

3. Sådan sidder du korrekt ved din arbejdscomputer

Du kan hurtigt få ømme skuldre eller ondt i hovedet, hvis du sidder for længe og arbejder ved din computer i den forkerte arbejdsstilling. Derfor er det en god idé at indstille både skærm og stol efter disse mål. På den måde sikrer du dig den optimale arbejdsstilling.

4. Afstanden til dit fjernsyn afhænger af størrelsen på skærmen

Hvor meget afstand skal der være mellem dig og dit fjernsyn? Jo ser du, det afhænger af størrelsen på skærmen. Jo større fjernsynsskærm jo større afstand skal der være mellem dig og fjernsynet, for det optimale billede.

Kilde: www.thisoldhouse.com

Mest læste artikler