Se den smukke løsning på dårlig akustik

Der er flere måder at forbedre akustikken i et rum, og mange af dem er faktisk utroligt smukke. Læs med her og se et udvalg af løsninger.

Hvis du har dårlig akustik i et rum i din bolig, så skal du næsten glæde dig over det. Der er nemlig kommet en ny trend indenfor boligindretning, der dæmper den dårlige akustik. Det er faktisk blevet så populært, at det ikke kun bruges som et forbedrende element, men som kunst og dekoration i sig selv. 

På billedet ses disse akustikpaneler integreret som en del af indretningen. En lækker løsning, hvis du har dårlig akustik – eller blot for at give et rum karakter!

View this post on Instagram

A post shared by WoodUpp (@woodupp_dk) on Dec 4, 2019 at 8:01am PST 

View this post on Instagram

A post shared by WoodUpp (@woodupp_dk) on Jan 13, 2020 at 10:30am PST

Du kan lege med panelerne, som du har lyst til, da disse akustikpaneler sælges i mange forskellige størrelser og former, og de kan også sagtens tilpasses til specielle behov. 

Akupanel wallshop

På ovenstående billede er akustikpanelet speciel tilpasset til den runde form af væggen. Det er lavet i Rustik Egefiner Natur og kan købes hos Woodupp.dk

Hos Bauhause kan du få et monterklart akustikpanel med størrelsen 22x605x2440mm. Så er den lige til at sætte op på væggen i dit hjem. 

Bauhau Lamelvæg

Og du behøver bestemt ikke holde dig til dekoration af dine vægge – Hvorfor ikke forsøge sig med noget lidt mere specielt. Eksempelvis kan panelerne placeres diagonalt på væggen eller måske i loftet. Du kan se et eksempel fra Woodupps hjemmeside herunder.

Akupaneler i loft

Mulighederne er mange, så kast dig ud i et akustisk eventyr!

View this post on Instagram

A post shared by JOnas Ibsen (@jonas_house_garden) on Nov 11, 2019 at 10:21am PST

Mest læste artikler