DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Skab den perfekte stemning med gardiner

Gardiner kan bruges til andet end blot at skærme for omverdenen. Ved at sammensætte et gardin kan du skabe et unikt look i dit hjem. Giv rummet karakter ved at invitere kreativiteten ind. Brug f.eks. gardiner som rumdeler eller til at skabe lysspil på dine vægge.

Gardiner og anden indvendig solafskærmning danner rammen og fundamentet for hele husets indretning, da det både er et æstetisk og funktionelt virkemiddel til at skabe den perfekte stemning i dit hjem. Her kommer to bud på, hvordan du med gardiner kan skabe den perfekte stemning i hjemmet.

Skønhed i lange baner

Med et panelgardin kan du skabe skønhed med lange lodrette og brede baner i smukt tekstil. Træk dem frem og tilbage på gardinstænger i op til fem spor og placere panelgardinerne uafhængigt af hinanden, hvad end du ønsker dem tæt sammen, enkeltvis eller i grupper. Eller vælg at samle panelgardiner, så de hænger sammen alle sammen og danner ét stort gardin. Har du et stort vinduesparti, kan du eksempelvis kombinere er par stilfulde mønstrede panelgardiner med nogle ensfarvede, så de matcher i farven. Panelgardiner kan også anvendes som rumdeler, skydedør eller vægudsmykning.

Udfold din kreativitet

Slip kreativiteten løs og arranger dine panelgardiner, så det ønskede udtryk kommer frem i rummet. Placer panelerne lige der, hvor du ønsker det – hvad enten du vil sidde i fred eller skærme for sollyset i forhold til dig eller i forhold til tv’et. Leg med lysindfald og rumvirkning og møblér lidt om hver dag, så du får præcis den stemning, som du nu lige har lyst til.

Læs mere om panelgardiner her.

Opnå et anderledes og stilrent look

Skab et moderne udtryk med twistgardinet – et spændende og anderledes rullegardin. Ved at justere let på gardinet kan du nyde, at de transparente og tætte striber glider forbi hinanden og dermed justeres lyset som med et penselstrøg gennem hele huset.

Lys i striber – Det spiller også på væggene…

Udover at være en effektiv og fleksibel solafskærmning, er twistgardinet også et spændende æstetisk virkemiddel, der giverboligindretningen et løft.  Opnå stribede lysmønstre på væggene, når solen skinner og skab et helt unikt lysspil på dine vægge. Tilpas twistgardinet alt efter farve, mønstre og væv.

Læs mere om twistgardiner her.

Ved du allerede, hvilke gardiner du vil have eller ønsker du yderligere inspiration til, hvordan du med gardiner og solafskærmning kan skabe den helt rette stemning i dit hjem? Så book vores gardinbus allerede nu.

Læs mere om Gardin Lis og bliv inspireret til indretning i dit hjem på book-gardinlisbussen.dk eller gardinlis.dk

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler