Skabe med skydelåger – den smukke og pladsbesparende løsning

Drømmer du om enkle, elegante skabe, der sparer plads og ser godt ud hjemme hos dig? Så er skabe med skydelåger løsningen.

I mange farver og træsorter

Skydedørene fås i hele farve- og materialespektret fra hvid ask til den mørke valnød og sort eg, glas, matteret glas og spejl. Der er også mulighed for at blande de forskellige materialers effekter ved at dele den enkelte dør op i sektioner.

Miks af materialer giver flotte detaljer

Miks flere materialer som eksempelvis træ, lak og glas. Det giver flotte detaljer til dit hjem. Du kan også selv skabe en unik skydedør, ved at male eller tapetsere den. Husk at vælge en overflade i hvid folie og at behandle begge sider.
  Foto: Biga
 

Du kan gemme hvidevarerne bag skydelåger. Fra Biga.

Skjul hjemmekontoret med skydedøre

Uanset hvilken farve eller materiale du vælger, så har alle skydedørsskabe den store fordel, at de er pladsbesparende.

Rullende skabslåger sparer gulvplads

De tager ingen unødvendig gulvplads, når de skal åbnes, og så giver de rullende skabslåger dig et godt overblik over dit tøj og dine ting.

Skabene er også smarte andre steder

Skydedørsskabene kan ikke kun bruges i soveværelset, men har bredt sig til både, bryggers, kontor, køkken og stue. Du kan eksempelvis let skjule vaskemaskine, støvsuger og rengøringsmidler i bryggerset bag et par rullende låger.

Væk med hjemmekontoret

Ligesom du kan gemme et hjemmekontor, symaskinen og computeren i et hjørne af stuen bag et par skydelåger.
  
Skydelåger kan skræddersyes, så de passer præcis til dit behov og til de enkelte rum. De kan dække alt fra oliefyr og fjernvarmerør til klapvogne og gæstesenge – og så kan de både bruges under lige lofter såvel som under skråvægge.
  
Læs også: Skydedøre: sådan lave du en samlet væg på skinner

Skabe med skydelåger – dyrere end almindelige skabe

Eneste ulempe er prisen. Skabe med skydelåger er dyrere end almindelige skabe. Især hvis du går ud over standard-mål og skal have lavet særlige tilpasninger til dit hjem.
Foto: Elfa  

Skab for 5.000 kr.

Drømmer du om skabe med skydelåger – men har du kun 5.000 kr. på budgettet, er udvalget begrænset. Det kan dog lykkes at lave et scoop, blandt andet som dette skab fra ELFA, hvor den samlede pris for de to skabe inklusive indretningen er 4.658 kroner.
  Foto: 3:BO
 

Intet rod i entreen – tøj, tasker og sko er skjult. Fra 3:BO.

Spar penge

Er du fiks på fingrene, kan du nøjes med at købe
skydelåger og skinner, og så selv bygge skabets indmad.

Mest læste artikler