DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Velour er tilbage, og er kommet for at blive

Velour har fået et come-back. Det har strømmet ind som en af de mest populære indretningstrends i 2018, og er et tidløst look der vil fortsætte ind i 2019.

I modsætning til fortidens velour der var svær at vedligeholde og begrænset til overdøvende farver, så er moderne velourbetræk nemt at vedligeholde og fås i en lang række flotte, og dybe farver.

Essensen af dette come-back er hvor elegant det skaber et smukt look i dit hjem. Det skaber et statement og vedligeholder samtidig en afslappet atmosfære, hvilket giver en tilføjet fordel af at passe ind i alle indretninger.

Udover at se fantastisk ud, så er velour møbler bløde og komfortable, og giver rummet en overordnet varm og hyggelig atmosfære.

Uanset hvad er det er en samtale starter. Det er et personligt-drevet tekstil.

Det bruges oftest som et statement i glamourøse eller chikke rum. Til denne stil anbefaler vi at bruge Cult Studios Heather stol. Cult Funitures design er et alsidigt møbel der fås i en lang række forskellige versioner som f.eks. spisebordsstole, loungestole, eller som sofa.

Heather kollektionen er en enkel måde at introducere velour på uden alt for meget besvær. Det venlige design og de forskellige former, størrelser og udvalg af forskellige farver gør det nemt at matche eller stille i kontrast til omgivelserne. F.eks. i simple eller kromatisk farvede rum kan en velour stol øjeblikkelig blive fokuspunktet i din indretning.

Den legende natur og elegante blødhed af velouren er dét der gør disse møbler aldrig ser malplaceret ud. Måske er en af de største fordele ved velour møbler deres evne til at balancere robustheden af læder, træ og andre stærke materialer. Det glansfulde og plyssede look giver en tiltrængt blød følelse der står i kontrast til hårdheden. Det passer simpelthen til alt.

Det er f.eks. derfor Kelby stolen passer så godt ind i industrielle indretninger. Den buede form og bløde tekstil står fantastisk i kontrast til træ finish, blok former, og blottede materialer der alle er essentielle i den industrielle stil. Den hemmelige kraft ligger dog i at skabe en atmosfære af elegance i selv de mest barske industrielle indretninger. Det får rummet til føles som et levende rum, hvilket behøves i industrielle hjem. Vi vil trods alt ikke have at rummet er alt for meget lig et varehus eller en fabrik.

Ét enkelt møbel er alt du behøver for at skabe denne effekt. Det vil let komplimentere de andre læder-, træ- og metal møbler.

Denne alsidighed strækker sig også til formerne og størrelsen af disse velour møbler. Essentielt på nutidens marked, hvis noget kan betrækkes, så er bliver dét det.

Kongen af velours alsidighed er dog Cult Studios skabelse, Moda kollektion.

Det stilfulde 50’er design fås som både spisebordsstol, barstol, lænestol, og selv som gyngestol. Med så mange lækre designs, dybe farver, og udvalg af ben i Moda kollektion, vil du altid kunne finde det perfekte møbel til din indretning.

Det er denne alsidighed, kombineret med den afslappet coolhed og det royale look af velour, der gør dette tekstil så populært igen og vil fortsætte dens popularitet langt ind i det nye år. Det er ikke længere et indelukket, delikat og umoderne tekstil. Dette er moderne velour, og det er kommet for at blive.

Se mere på www.cultfurniture.dk

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler