Vinderne af idenyts Boligfavoritter 2022

Afstemningen om idenyts Boligfavoritter 2022 er slut - og vinderne er fundet. Se læsernes favoritprodukter her!

Årets vinder i kategorien
Rengøring

Witt
ROIDMI RS60 ledningsfri støvsuger

Topmodel inden for ledningsfrie 2-i-1 støvsugere med tilhørende moppefunktion! RS60 er uden tvivl én af ROIDMIs absolutte topmodeller inden for ledningsfrie støvsugere. Den har en uovertruffen rengøringsevne, lang driftstid, og giver muligheden for samtidig at støvsuge og moppe dit gulv. RS60 erstatter nemt din gamle, tunge støvsuger. Den er lydsvag, brugervenlig og udstyret med forskellige mundstykker specielt udviklet til både bil og møbler, så i fremtiden bliver det ikke noget problem at rengøre hverken bil, sofa eller seng. Desuden medfølger der også en kæledyrsbørste til din RS60, som giver dig mulighed for at fange dyrehårene, inden de sætter sig i gulvtæppet. RS60 bliver uden tvivl en uvurderlig hjælp i den hektiske hverdag.

Vejledende udsalgspris: 2.999 kr.


Årets vinder i kategorien
Bad

Ideal Standard
Idealrain T125 Brusesystem

Brusesystem med stor, vandbesparer hovedbruser på Ø300 mm der kun bruger 12 l/min. Produktet fås i overfladerne: krom, Silver Storm, Magnec Grey og Brushed Gold – så det kan passes ind i enhver badeværelsesindretning.

Vejledende udsalgspris: 11.885 kr.


Årets vinder i kategorien
Indretning

Timberman
Novego Sildeben Washed Oak

De elegante gulve fra Timberman giver dig – Klassisk skønhed med moderne komfort – 100% vandfast materiale – Naturtro overflade i 3D – Høj slidstyrke og holdbarhed – Praktisk og rengøringsvenlig løsning

Vejledende udsalgspris: 449 kr./kvm.


Årets vinder i kategorien
Køkken

Reform
PROFILE Køkkenserie

Køkkenserien PROFILE fra Reform er designet af det danske design- og arkitektstudie Norm Architects og kommer i to variationer af eg samt 5 afdæmpede farvenuancer. Det afrundede, integrerede greb er beklædt med ekstruderet aluminium, der tilføjer en genkendelig detalje til det ellers klassiske, stilrene design. Grebet findes i fire forskellige toner.


Årets vinder i kategorien
Smarthome

Yale
Yale Linus Smart Lås

Med en Yale Linus monteret på låsen på din hoveddør, får du en smart gadget, der kan gøre din hverdag smartere og nemmere. Yale Linus monteres på indersiden af din dør og ovenpå din eksisterende mekaniske lås. Yale Linus giver dig mulighed for at låse og låse din dør op lige meget, hvor du befinder dig. Luk håndværkeren ind, send virtuelle nøgler til dine gæster og se når børnene kommer hjem – alt sammen via appen. Oplev friheden ved ikke at bekymre dig om mistede nøgler eller en ulåst dør. Du kan nemt og enkelt styre låsen via din mobil.

Via appen kan du: – Fjernstyre din lås lige meget, hvor du er – Indstille døren til automatisk at låse op, når du nærmer dig – Se, hvem der har åbnet døren og hvornår – Sende virtuelle nøgler til dine gæster – Integrere din lås med din foretrukne stemmeassistent: Google, Apple eller Alexa, og lås op eller kontroller låsens status via din stemme fx ‘Hey Google, lås døren op’ – Automatisere dine lys til at reagere på din lås med Philips Hue, så de slukker, når du låser døren og forlader hjemmet, eller tænder når du kommer hjem fra arbejde og låser døren op – Forbind Yale Linus med Homey eller Somfy og lave smarte forbundne scenarier i hjemmet, du kan tilpasse efter dine vaner og behov – Og meget andet

Vejledende udsalgspris: 2.799 kr.


Årets vinder i kategorien
Webshops

Spring Copenhagen
Webshop – springcopenhagen.com

Stort udvalg af unikke funktionelle produkter i høj kvalitet. Lad de tidløse designs skabe glæde i dit hjem. Produceret i høj kvalitet.


Årets vinder i kategorien
Lamper

Spring Copenhagen
Formel pendel Ø40 (skovgrøn)

Mangler du en pendel til at hænge over spisebordet eller til at sprede lys i stuen? Hans Dues smukke loftslampe passer med sit enkle og tidløse design ind i de fleste hjem. Formel-serien er designet af Hans Due i 1970’erne – denne Ø40-pendel er relanceret i skovgrøn.

Vejledende udsalgspris: 1.499 kr.


Årets vinder i kategorien
Design i hjemmet

Spring Copenhagen
Ollie træfigur

Vil du give dit hjem et strejf af Afrikas vilde dyreliv? Elefanten Ollie er en håndlavet og håndsamlet figur, designet af den dygtige Chresten Sommer. Ollie er lavet i FSC®-certificeret eg og ahorn, og du kan lege med dens udtryk ved at justere på de bevægelige led

Vejledende udsalgspris: 599 kr.


Årets vinder i kategorien
Indeklima

Troldtekt
Troldtekt® v-line

Med akustikplader af typen Troldtekt® v-line får du en karakterfuld loftsflade, som effektivt absorberer lyd og dermed sikrer god akustik i hjemmet. De to varianter – Troldtekt v-line 1way og Troldtekt v-line 2way – har diskrete v-spor fræset i overfladen.

Med 1way får du derfor et roligt udtryk med lange gennemgående linjer, som man også kender fra listelofter. Når du vælger 2way, bliver de langsgående spor brudt af tværgående spor, hvor pladernes ender mødes. En hvid eller lys variant af 2way giver et karakterfuldt mønster, som træder tydeligt frem i rummet.

Troldtekt v-line er baseret på de klassiske 25 mm Troldtekt akustikplader og kan produceres til en meget konkurrencedygtig pris. Troldtekt v-line består af dansk træ og cement og er guldcertificeret efter det bæredygtige designkoncept Cradle to Cradle samt indeklimamærket efter Dansk Indeklima Mærkning.

Vejledende udsalgspris: 280 kr. per akustikplade (60×120 cm.)


Årets vinder i kategorien
Køkkentilbehør

Sage
Barista Express Impress espressomaskine

Sage er klar med intet mindre end en sensation af en espressomaskine. Sage Barista Express Impress er en videreudvikling af bestselleren, Barista Express. Nu kan du brygge endnu bedre baristakaffe – hurtigere og nemmere – på denne æstetisk smukke espressomaskine med ’assisted tamping’. Maskinen har integreret kværn med hele 25 indstillinger for et ensartet resultat hver gang og naturligvis Sage’s anerkendte Thermocoil varmesystem med PID-temperaturkontrol, der sikrer nøjagtig og korrekt bryggetemperatur.

Ligeledes manuel højtryksmælkeskummer, der leverer uovertruffen silkeblødt mikroskum. Barista Express Impress har derudover intelligent dosering med kværnhukommelse; dvs. den korrekte mængde kaffe i portafilteret beregnes automatisk ud fra den seneste maling. Maskinen viser det korrekte niveau, og viser også hvis det er nødvendigt at korrigere (fx i tilfælde af nye/andre bønner). Indstillingen huskes automatisk til næste kop

Vejledende udsalgspris: 6.999 kr.


Mest læste artikler