8 køkkenredskaber du IKKE kan undvære

Her gik du og troede, du havde alt i dit køkken. Men har du  ananas-proptrækkeren, jordbær-udstilkeren eller æg-udslåningsmaskinen? Se 8 køkkenredskaber, du ikke anede eksisterede.

8 nyskabende køkkenredskaber

Der er must-haves til køkkenet og need-to-have. Musthaves er typisk den slags ting, du køber pr. impuls, uden du i virkeligheden behøver dem. Need-to-have er noget, du rent faktisk har brug for. Hvor disse 8 køkkenredskaber hører hjemme på skalaen, vil vi lade være op til dig.

De kan næsten alle sammen købes. Bare følg de forskellige links, så er der nyt guld til køkkenskuffen.

1. Ananasproptrækker

Kender du det – trævler fra ananasskrællen, der sætter sig i tænderne? Det kan undgås med ananasproptrækkeren. Her fjerner du først toppen af ananas. Derefter skruer du ananasproptrækkeren igennem frugten og – op kan du trække en ensartet ananas-guirlande.

Prisen er ca. 20 dollars på Amazon. Find den her.

2. Suppeskål med smartphone-holder 

Denne skål gav tilbage I 2013 løsningen på et af de største problemer for moderne mennesker: hvor skal man lægge sin telefon, mens man spiser?

MisoSoupDesign’s skål med indbygget smartphone-holder fik meget omtale, da produktet blev annonceret. Der var endda det ekstra salgsargument for skålen, at den også kunne fungere som højtaler for smartphonen, når der ikke var mad i den.

Siden har man ikke hørt så meget til produktet. Måske faldt ideen på det billede, som mange sikkert har set for sig: smartphonen, der lige pludselig ved en fejl havner nede i misosuppen. 

3. Banandeleren

Måske virker denne banandeler som en fjollet pudsighed for nogen. Man kan jo tage en kniv og skære en banan ud på få sekunder. Og behøver man virkelig at finde plads til endnu et køkkenredskab I skuffen?

Et beslægtet produkt findes dog allerede på hylderne i Flying Tiger-butikkerne i Danmark, så måske er der virkelig et behov for banandelere derude.

Find banandeleren her.

4. Alt-i-én-avocado-redskabet

Avocado-sliceren fra Oxo kan bruges til alt, når det gælder avocadoer. Den kan skære avocadoen ud; fjerne stenen med næsten kirurgisk præcision, skære avocadokødet ud i skiver direkte fra frugten. 

Find avocadomesteren for 10 dollars her.

5. Den femdobbelte urtesaks

Vil du spare tid, når du klipper purløg eller andre urter, så er denne femdobbelte urtesaks måske noget for dig. Der følger endda en skede med som saksen kan stikkes ned i efter brug. Prisen er kun 9 og en halv dollars.

Find den her

6. Den hårdkogte æggeformer

I disse plastikforme kan du forme hårdkogte æg til sjove figurer. Æggene skal blot pilles, anbringes i formene og derefter ned i koldt vand i ca. 10 minutter. Så kan du have et æg formet som en bil, som ungerne vil elske.

Find dem her.

7. Jordbærstilkfjerneren

Det kan være besværligt at fjerne stilkene fra jordbær uden at for meget går til spilde. Det løser denne jordbærstilkfjerner. En oplagt fordel ved dette køkkenredskab er, at man med større sindsro kan involvere børn i at pyne jordbær. Det kan man ikke på samme måde, når der er skarpe grøntsagsknive involveret.

Find den her

8. Slå-æg-ud-redskabet

Æg på fingrene og mulige salmonella-bakterier i omløb – den slags kan (måske) undgås med clever egg cracker’en. Her skal man bare anbgringe ægget i lejet i redskabet, presse til – så åbner ægget sig, som var det en mælkekarton.

Pakken indholder desuden et bonusredkab, der kan scramble æg, allerede inden ægget bliver slået ud – kun ved at ryste ægget inde i skallen. Prisen er kun 4.50 dollars over amazon.

Find den her.

Mest læste artikler