Smart køkkenserie har fokus på bæredygtighed

Drømmer du om en lettere og mere bæredygtig køkkenhverdag? Ny, intuitiv køkkenserie vil hjælpe dig med at lave mad til perfektion, og gør det samtidig nemt at reducere både madspild og energiforbrug. 

Det kan være lidt af en udfordring at opbevare kød, grøntsager og urter, så de bevarer deres delikate og friske smag. Det er heller ikke en garanti, at vi tilbereder vores mad til perfektion, hver gang vi går i køkkenet. Selvom vi forsøger at undgå det, ender skraldespanden derfor ofte med at bugne af overtilberedte, kedelige eller gamle madvarer. 

Men nu har Electrolux fundet løsningen på mange af de udfordringer, vi typisk står over for i vores køkken.

Tilbered maden til perfektion – hver gang

I forbindelse med den svenske virksomheds 100 års-jubilæum har Electrolux lanceret den nye og innovative køkkenserie ’Intuitive Kitchen Range’, der ved hjælp af intelligente køkkenprodukter skal gøre det nemmere for os at tilberede vores mad til perfektion – hver gang. 

Kogepladen sørger for, at maden aldrig koger over. Ovnen styrer selv, når kødet er stegt til perfektion. Damp sikrer, at grøntsagerne altid har bid, og køleskabet er designet, så madvarerne bevarer saft, kraft og smag.

Avancerede sensorer føler for dig

Kort sagt vil de nye køkkenprodukter gøre det nemt for os at tilberede og håndtere mad på en bæredygtig måde ved at reagere intuitivt på vores madlavning, mens vi koger, steger eller bager. 

For eksempel er den nye kogeplade med den hjælpsomme SenseBoil-funktion udstyret med avancerede sensorer under glasset, som mærker vibrationerne på kogepladen. Sammen med verdens første trådløse madlavningstermometer fornemmer de, når indholdet i vores gryder er ved at koge over – og skruer selv ned for varmen.

Samtidig kan den højteknologiske 4-i-1 multifunktionelle ovn, der er udstyret med en innovativ Steamify-funktion, selv finde ud af, hvornår kød, brød eller fisk er færdigtilberedt, fordi den selv justerer den rigtige mængde damp og traditionel varme.

Baseret på svenske designtraditioner 

Produkterne er baseret på den svenske designarv, hvor æstetisk er i fokus. Derfor har de et enkelt look, der passer perfekt ind i det moderne hjem, hvor en lettere og mere bæredygtig køkkenhverdag står øverst på ønskesedlen. 

Køkkenserien består af en ovn, et komfur, en udsugning, en opvaskemaskine og et køleskab, der på hver sin måde er uviklet til at mindske madspild og energiforbrug – både i forhold til opbevaring, tilberedning og opvask.

Mest læste artikler