idenyts Bolig Favoritter 2021: Køkken – her er de nominerede

Afstemningen om idenyts Bolig Favoritter 2021 er slut - og vindere er fundet. Se de nominerede i kategorien 'Køkken' her.

Reform BASIS

Denne flotte køkkenserie fra Reform kommer i tre forskellige varianter; malet, linoleum og finer og kan fås i mere end 1950 forskellige farver. Alle varianter er med indfræset rundt greb i enten natur- eller røget eg, inspireret af 60´ernes arkitekttegnede køkkener. Med BASIS serien kan du gøre dit køkken 100 % personligt og unikt.

Reform MATCH

Den kunstneriske design er tydelig i køkkenet MATCH, hvor Muller Van Severens signaturmateriale – det hårdføre og voksagtige polyethylen, bliver matchet med klassiske messinggreb og en smuk og elegant marmorbordplade. Et MATCH køkken fra Reform er lige så solidt og modstandsdygtigt, som det er enestående og inspirerende.

Svendborg Snedkeri Vitrineskabet

Smukke håndsnedkererede vitrineskabe, udført i massiv egetræ på mål, så det passer præcist til dit hjem og dine individuelle ønsker.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 31. oktober 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om lækre præmier. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Mest læste artikler