idenyts Bolig Favoritter: Køkkentilbehør – her er de nominerede

Afstemningen om idenyts Bolig Favoritter 2021 er slut - og vindere er fundet. Se de nominerede i kategorien 'Køkkentilbehør' her.

Blanco ETAGON

ETAGON køkkenvasken fungerer som en ekstra arbejdsstation i køkkenet. Vasken har en afsats i vaskekummen og to funktionsskinner, der kan placeres så de kan bruges til utallige af arbejdsopgaver. Vasken er stilren og minimalistisk. Den fås desuden i flere størrelser og i rustfrit stål, Silgranit® eller keramisk porcelæn samt i et væld af farver. Find køkkenvasken her.

Blanco CANDOR-S

CANDOR-S er et elegant armatur med sit moderne design og udformning i rustfrit stål med børstet finish. CANDOR-S armaturet har en skjult udtræksslange, så man får en fleksibel arbejdsradius uden at gå på kompromis med det det visuelle udtryk. Armaturet er som standard indstillet til det kolde vand, så der spares på energien og det varme vand. Find armaturet her.

Blanco FLEXON II 60/4

FLEXON II 60/4 er det optimale affaldssystem til sortering i køkkenet. Alle spande har integreret hank, så de er nemme at tømme. FLEXON II passer til montering i skuffemoduler, der er mere praktiske til hurtig affaldssortering end de klassiske skabe med låger. Systemet har desuden integreret låg, så grim lugt minimeres mest muligt. Find produktet her.

InSinkErator 3N1

Med InSinkErators kogende vandhane 3N1 har du både koldt, varmt og kogende vand lige ved hånden. Vandtanken kan indstilles fra 88° C til 99° C – perfekt temperatur til for eksempel the eller kaffe. Vandhanen er udstyret med børnesikring og automatisk lukning for det kogende vand, når grebet slippes. Armaturet findes i to modeller og i flere farver og materialer. Du kan finde produktet her.

Witt Premium Power Blender WPB1500B

Witt Premium Powerblender laver dejlig varm suppe fra start til slut. Alle ingredienser kommes direkte i den kraftige blender, der herefter leverer en cremet og dejlig varm suppe. Det samme gælder bløde smoothies og knust is. Powerblenderen er med hele 5 programmer, trinløs hastighed og automatisk rengøringsprogram. Blenderen er udstyret med en 2 L. BPA-fri Tritan-kande samt blenderstav. Find produktet her.

Sage Pizzaovn

Pizza med autentisk stenovnssmag – mums! Sage har produceret en unik indendørs pizzaovn, der via intelligent og kontrolleret varmeteknologi formår at gengive den autentiske stenovnssmag. Sage Smart Oven Pizzaiolo er lille, lækker, kompakt sag og kan lave alt fra ægte italiensk sprød pizza til Deep Pan. Ved 400°C får du perfekte pizzaer på 2 minutter! Find produktet her.

Liebherr IRBdi 5180

Med Liebherrs nye top model indenfor fuld integrerbar køleskab er køleskabet nærsten genopfundet. Skabet kommer med helt nye features. Lydniveau på blot 32 dB(a). Infinity Spring giver dig en krystalklar vandkilde midt i køkkenet. Hydro Breeze systemet laver en kold tåge kombineret med temperaturen i skuffen på 0 °C. Derudover har kølesjavet fuld teleskop udtræk i skufferne samt soft close funktion og fantastisk lys! Du kan finde produktet her.

Witt WIP 95 FACD Kogeplade Induktion

Oplev større frihed i madlavningen med Witts splinternye Full Area Cooking induktions-kogeplade. Hele pladen fungerer som én stor kogezone. Intuitiv betjening og minimalistisk sort-i-sort design. Flottere bliver det ikke! Induktionskogepladen registrerer automatisk antal, størrelse og placering af alle gryder og pander – og varmer lige nøjagtigt dér, hvor det er nødvendigt. Se produktet her.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 31. oktober 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om lækre præmier. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Læs også: Induktion: Find de rigtige gryder og pander til dit induktionskomfur

Mest læste artikler