idenyts Boligfavoritter 2022: Køkken – her er de nominerede

Afstemningen er slut | Se de nominerede i kategorien 'Køkken' her.

Reform
PROFILE Køkkenserie

Køkkenserien PROFILE fra Reform er designet af det danske design- og arkitektstudie Norm Architects og kommer i to variationer af eg samt 5 afdæmpede farvenuancer. Det afrundede, integrerede greb er beklædt med ekstruderet aluminium, der tilføjer en genkendelig detalje til det ellers klassiske, stilrene design. Grebet findes i fire forskellige toner.


BLANCO
ETAGON køkkenvask

ETAGON er køkkenvasken der fungerer som en ekstra arbejdsstation i køkkenet. Vasken har en afsats halvvejs nede i vaskekummen og leveres med to funktionsskinner, der kan placeres på afsatsen. Pladsen her kan bruges til utallige af arbejdsopgaver. Sæt fx bradepanden i blød på skinnerne eller gryden, når den skal fyldes med vand. Skinnerne kan også bruges som bordskånere eller stables i siden af vasken og bruges som parkeringsplads for opvaskebørsten og karkluden. Foruden de praktiske funktioner, passer vaskens rene linjer og minimalistiske design perfekt til den danske køkkenindretning. Vasken fås desuden i flere kummestørrelser og i materialerne rustfrit stål, Silgranit® og keramisk porcelæn samt i et væld af farver.

Vejledende udsalgspris: 5.005 kr.


BLANCO
CATRIS-S Flexo armatur

Armaturet fra BLANCO forener funktionalitet og skønt design. Armaturet giver dig en professionel oplevelse pakket ind i et stilfuldt udtryk. Den fleksible, bløde slange giver optimal bevægelsesfrihed til arbejdet omkring vasken, og holdes pænt på plads af en magnet når den ikke er i brug. Skift nemt mellem den kraftige vandstråle og det bløde, brusende vand. CATRIS-S Flexos matsorte overflade er gennemgående ned til den mindste detalje, og kan matches med en sort Silgranit-vask samt sæbedispenser og løft-op knap og InFino afløbssæt i sort mat for et perfekt tone-i-tone look. Fås i flere materialer.

Vejledende udsalgspris: 4.760 kr.


BLANCO
CANDOR-S armatur

Et elegant armatur med sit moderne design og sin udformning i rustfrit stål med børstet finish – et perfekt designmatch til enhver køkkenindretning. CANDOR-S armaturet har en skjult udtræksslange, så man får alle fordelene ved en fleksibel og større arbejdsradius, men uden at gå på kompromis med det det visuelle udtryk. Armaturet er desuden som standard indstillet til det kolde vand på grebet, så der spares på energien og det varme vand.

Vejledende udsalgspris: 3.705 kr.


Stem og deltag i konkurrencen her

Mest læste artikler