Smart køkkengrej til de luddovne

Nogle gange er det rart med en hjælpende hånd i køkkenet, når maden skal tilberedes. Og med disse 10 sjove køkkenredskaber behøver du næsten ikke selv at løfte en finger længere.

1. Banan-deler

Den smarte banan-deler gør det en hel del lettere at skære din banan i skiver. Deleren er formet som en banan og skærer ved et enkelt tryk din banan i 18 mindre stykker. 

2. Roterende isvaffel

 

Med denne smarte is-holder behøver du ikke længere bekymre dig om flydende, dryppende is. Med et enkelt tryk på en knap, kan du nemlig få din is til at vende sig i vaflen, så den friske is kommer op i toppen.

3. Melon-deler

Det kan ofte være en udfordring at skulle dele en vandmelon uden at svine både køkkenbord og gulv til med saft og kerner. Men med det rigtige køkkengrej kan du efter et enkelt tryk snart nyde et lækkert stykke vandmelon.

4. Poseholder til køkkenbordet

Med en poseholder til dit køkkenbord behøver du ikke længere at skulle åbne din skraldespand, mens du snitter grøntsager. På den måde undgår du snaskede køkkenlåger og rod, når du undervejs kan smide dit køkkenaffald i posen på holderen.

5. Undgå brændte ris

Dette køkkenredskab rører i gryden for dig, så du slipper for at stå og svede indover det varme komfur. Derudover behøver du ikke at tænke på, om dine ris nu brænder på, for verdens smarteste køkkengrej tænker simpelthen for dig.

6. Sjov kikseholder

 

Du behøver aldrig mere at få fedtede fingre, når du spiser kiks. Se bare denne sjove kikseholder, som fungerer som en ekstra hånd, så du ikke behøver at røre direkte ved kiksen.

7. Ægge-knuser

Fremover vil det være meget lettere at slå æg ud. Denne ægge-knuser gør det supernemt, når du kan nøjes med kun at bruge én hånd og blot skal trykke på en knap for at dele ægget. Smart!

8. Barbermaskine til majs

Dette køkkenredskab gør det meget lettere at servere majskolber til aftensmaden. Værktøjet kan nemlig i en enkelt bevægelse nemt fjerne majs fra sin kolbe – på samme måde som man kender det fra en barbermaskine. Derved sparer du altså en masse tid og undgår majs ud over hele køkkenbordet.

9. Tre stegepander i én

Med denne smarte stegepande slipper du for at bruge oceaner af tid på opvasken. Panden er nemlig delt op i tre små områder, så du nemt kan tilberede flere retter samtidig – du slipper simpelthen for unødigt at skulle svine tre stegepander til. 

10. Smart juice-holder

Nogle juicekartoner er så tunge, at de kan være svære at håndtere. Hvis du vil undgå at spilde juice ud over køkkenbordet, bør du helt klart anskaffe dig denne smarte juice-holder.

Mest læste artikler