Nu kan du tjekke internetforbindelsen inden du køber bolig

Er det også vigtigt for dig at vide, om du kan få en god internetforbindelse i dit nye hjem? Nu er det muligt at få et overblik over internetudbuddet i et specifikt område, når du søger bolig.
Nu kan du tjekke internetforbindelsen inden du køber bolig

Denne artikel er oprindeligt udgivet på voresvilla.dk og flyttet til idenyt.dk efter 2018.

Hvor mange gange om dagen er du online? Hvis du er som danskerne er flest, bliver det til en hel del internetbesøg hver eneste dag. Eksempelvis når du læser nyheder, tjekker vejrudsigten, streamer film, hører musik og podcasts på telefonen – eller når du søger bolig.

Der er stadig områder af landet, hvor det halter med den hurtige forbindelse. Derfor er det for mange boligkøbere essentielt at vide, om der findes en god internetforbindelse i det område, hvor de er på jagt efter et nyt hjem.

Og nu er det blevet muligt at danne et overblik over internetbuddet i det hus, du er forelsket i. Boligsiden.dk har nemlig lanceret en ny funktion, som gør det nemt for boligsøgende at få et indblik i, hvilke internetmuligheder der er på en specifik adresse.

Sådan virker det

På de enkelte præsentationssider på Boligsiden.dk er der et internetikon samt en kort beskrivelse af den bedst mulige forbindelse. Hvis du klikker på beskrivelsen, får du den fulde oversigt over de internetmuligheder, der findes i området. Oversigten trækker på informationer fra Tjekditnet.dk, der er Energistyrelsens oversigt over bredbåndsmuligheder i Danmark.

Som boligkøber er der et hav af ting at tage stilling til, og ved at bruge den nye funktion bliver det nemmere for dig at finde et nyt hjem – som også kan være en god base for dig og din moderne familie.

Mest læste artikler