Laber lime

Limegrøn er en af årets store modefarver og bliver svær at komme udenom denne sæson. Et limetræ, en mojito, elastikker eller måske en toiletrulle.


Farverigt rivejern

Til parmesan, citrusskal, hvidløg eller muskatnød – superskarpt rivejern, der har skridsikre dupper, så det ikke løber fra dig. Fra Hamonoya til 179 kr.

Festlige toiletruller
Pift toiletomgivelserne lidt op med en farverig rulle, eller brug dem ved en festlig lejlighed. Toiletpapiret har 3 lag og er blødt. De findes i flere forskellige farver – deriblandt lime. Fås i pakker med 6 stk. til 79 kr. fra Nicolajonline.dk


Foto: bOblesSjov legefisk
En legefisk i skum til ungerne. Indeholder ikke ftalater og er nem at rengøre. Fisken måler 30 cm i diameter og koster 599 kr. hos bObles.


Foto: Eva SoloLækkert plantesæt
Praktisk plantesæt i rustfrit stål til krukke og bed. Gaflen kan ligge i ske, så det fylder
mindst muligt. Sættet fra Eva Solo findes i lime og grå og koster 299 kroner.


Elastikker formet som dyr
Sæt lidt kulør på ungernes madpakker med farverige elastikker, der er formet som dyr. De vender tilbage til den oprindelige dyreform efter brug. Fås i æsker med 24 stk. til 75 kr. hos Nicolajonline.dk

Foto: iStockPhotoLækker mojito
6 cl lys rom, 4-6 limebåde, 1-2 tsk rørsukker, 4-6 mynteblade, lidt danskvand. Mynte, lime og sukker mortes sammen i et glas – fyld glasset med knust is og rom. Rør rundt og hæld danskvand på. Værsgo!


Foto: Mette DitmerPuder med pangfarve
Flotte aflange puder i sæsonens modefarve. Findes i flere varianter og farver.
Fra Mette Ditmer til 349 kr.

Mest læste artikler