Nyt til hus og have i april

I april måneds nyt til hus og have er der af gode grunde mange spændende nyheder til haven - nu går havesæsonen for alvor i gang. Du kan bl.a. få blå havestole, gødning, en foldbar vandkande eller en nem grill, du kan bruge i på terrassebordet, i haven eller på stranden.

 

Foldbar vandkande

Foto: Thuesen JensenColapz er sidste nyt inden for vandkander. Smart, nem og fylder minimalt. Har tud og spreder og rummer 9 l. Thuesen Jensen har den til ca. 350 kr.

 

 

 

Strygejern uden ledning

Foto: TefalNu er det slut med ledninger, der krøller tøjet, når du stryger. Det ledningsløse strygejern Freemove fra Tefal er også praktisk og energibesparende. Set til ca. 1.000 kr.

 

Gel mod ukrudt

Foto: RoundupPåfør et strejf af gelé fra den nemme Roundup dispenser, og du målretter indsatsen mod ukrudtet i din have. Det aktive stof trænger ned i rødderne, og planten dør helt i løbet af et par uger. God til bede og krukker, hvor det kan være svært at undgå de øvrige planter. Roundup Gel koster ca. 180 kr.

Knæpude til havearbejdet, affaldssamler/skærebræt, blomstersnitter
#br

 

Beskyt knæene med knæpude

Foto: Thuesen JensenJolly fra Thuesen Jensen hjælper dig, når du er i haven. Knæpudens anatomiske udformning er behagelig at ligge på og isolerer samtidig. Prisen er ca. 270 kr.

 

Samler affaldet

Foto: Brix DesignLæg Sinkstation i bunden af vasken, så bliver grøntsagsskrællerne opsamlet. Kan også bruges som skærebræt. Set hos Brix Design til ca. 130 kr.

Det rette snit

Foto: HamonoyaFlower Power fra Hamonoya laver et perfekt snit på de afskårne blomster, uden at du skærer dig i fingrene. Prisen er ca. 40 kr.

Ny gødning, blå sommerstol og tørt hus med Drymat
#br

Ny gødning

Foto: BionutriaNutri-Cid giver mulighed for at reducere brugen af pesticider og svampemidler. BioNutria har udviklet den flydende gødning, der både gøder og modvirker svampeangreb.

 

Foto: IlvaBlå sommerstol

Ilva siger havestol i plast med armlæn i bambus og metal-stel. Click er set til ca. 1.100 kr.

 

Foto: DrymatTørt hus med Drymat

Elektroniske impulser via Drymat leder vand ud af murværket i fx kælderen. Drytech har udviklet systemet. Skal installeres af fagperson. 80 m2 installeret koster ca. 56.000 kr.

Den nemme grill, kap/geringssav og stribet tæppe
#br

 

Foto: COBBDen nemme grill

Kun to briketter – og du har gang i grillen. Cobb præsenterer Supreme, der er god til bord, have eller strand. Vejer ca. 7 kg og koster ca. 1.900 kr.

 

Foto: BoschUnikke kræfter

Bosch sender kap-/geringssaven GCM 8 SJL på markedet. Den er for den kræsne: 1600 w. 5500 omdrejninger og 2 punkt-støvudsugning bl.a. Ca. 4.150 kr. I handlen nu.

Foto: FabulaFlotte striber på tæppet

Fabula er en serie af tæpper i uld eller hør efter tidens toner. Windflower løberen i 80 x 240 cm koster ca. 1. 700 kr.

Tagsten i beton, havetraktor, gødning til højbed og græsplæne
#br

 

Foto: IBF30 års garanti på tagsten

IBF har udvidet garantien på deres tagsten i beton fra 15 til 30 år. Stenen kaldes en vinge, der giver ekstra sikkerhed i storm og vind. Prisen er ca. 60 kr. pr. m2.

 

Foto: McCullochsSå skal der klippes græs!

McCullochs nye traktor, M125-97FH kombinerer kraft og komfort. Klippe-dækket er på næsten 1 m – og så har den forlygter, så du kan klippe i tusmørket. Set til ca. 11.500 kr.

 

Foto: ChampostGødning til højbedet

Champost har udviklet en gødning, der er effektiv til både højbedet og som topdressing til græsplænen. Meget findelt og let at arbejde med. 20 l koster ca. 40 kr.

Mest læste artikler