Nyt til hus og have i september

I vores bedste nyheder i denne måned finder du skridsikker vinyl og soft close-skuffer til badeværelset. Du kan også skræmme hvepsene væk med en hvepsespray, støvsuge lydsvagt, flytte lampen med rundt eller sætte dig godt til rette i en smuk stol.

Piiiist væk

Skjul ledningen

Cover(it) er en serie af lister fra Primo, hvori alle løse ledninger til fx tvu0027et kan skjules. De kan åbnes og lukkes og har selvklæbende tape, der gør montage meget nemSet tilpriser fra ca. 200 kr.

Transportabel

Tag fat i håndtaget og løft FollowMe derhen, hvor du har brug for lys. Lampen har LED-teknologi og lysdæmper. Set til ca. 1.200 kr.

Tid til te

Tea Tidy fra Brix Design er kop og underkop til dampende velsmagende te – med plads til tebrevet i bunden. Tåler maskinopvask og koster ca. 70 kr. for et sæt.

Støjsvag suger

Isolering uden spærre

Fransk vindue

Pladsbesparende

NetStorage opbevaringssæt kombinerer bokse og låg i forskellige størrelser i en. Alle delene er farvekodede, så det er nemt at matche boks og låg. Sæt med 6 stk. koster ca. 480 kr.

Godt sæde

Magis viser stolen Pinã med ben i bøg og spændende stålflet. Set til ca. 4.900 kr.

Blomster i poser

Raumgestalt har de sjove poser i syntetisk papir og i 4 farver. Materialet er ekstremt stærkt, så anvendelsesmulighederne er mange. Her er de brugt som plante-skjulere. Priser fraca. 140 kr. pr. stk.

Soft close

Ifö Sense moduler til badeværelset har mange flotte detaljer. Fx softclose skuffer, justerbare ophængnings-beslag og underskabe med vandlås.

Groring

Kompakt

Varm terrasse

Skridsikker

Mest læste artikler