Sådan får du dit eget bad i det fri

Det er ikke altid med god vilje, vi forlader den varme bruser, efter et langt og dejligt bad. Men faktisk har flere danskere fået øjnene op for ude-badeværelset, som i dag er blevet en trend.
Sådan får du dit eget bad i det fri

Denne artikel er oprindeligt udgivet på voresvilla.dk og flyttet til idenyt.dk efter 2018.

Normalt er et bad en personlig ting. Det er måske her du udnytter tiden for dig selv, til lige at bryde ud i en god sang, eller tænke over de dybe tanker, der måske ikke er tid til at tænke over, andre tider på dagen.

Men måske er badet i dag ikke så intimt længere.

Faktisk begynder flere danskere i dag at få installeret et ude-badeværelse, for at kunne tage et bad i det fri.

– Det er en klar trend, at der etableres udendørs badeværelser med permanente installationer af god kvalitet, fortæller Roland Thorsen fra Eqiwater i en pressemeddelelse.

– Først kom udekøkkenet, og nu opdager mange glæden ved at tage bad i det fri.

Udnyt husets nuværende vandinstallationer

Med et ude-badeværelse udnytter du installationerne med varmt og koldt vand, du har inde i huset, til en udendørs løsning med høj komfort.

Ønsker du dit eget ude-badeværelse, er det vigtigt, at arbejdet med rørføringen og afløbet bliver udført af en autoriseret VVS-installatør.

Vigtigt med frostsikre installationer

Rørene til det nye udendørs bad føres ud gennem ydermuren. Det vigtigste krav til det nye ude-badeværelse er, at installationen er frostsikker året rundt, så der ikke forekommer skader.

Frostsikre rør

Eqiwater har udviklet en løsning, hvor rør og brusehoved tømmes helt for vand, når du er færdig med at bade. På den måde forhindrer du frostskaderne, der ofte kan forekomme, når nattefrosten og vintermånederne begynder at nærme sig.

Frostsikre rør til ude-badeværelse

Mere privatliv

Er ude-badeværelset noget du går og overvejer, men tøver over at få installeret, grundet manglende privatliv, har du mulighed for at opsætte vægge eller anden form for afskærmning. På den måde opnår du både glæden ved at bade i det fri, men med privatlivet, som du har indendørs.

Mest læste artikler