Genialt trick: Derfor skal du ALTID lægge en mønt i fryseren, når du ikke er hjemme

Et genialt trick bliver delt af flere hundrede tusinde personer på Facebook. En god idé til dig, der skal ud og rejse i ferien.

Vinterhalvåret står for manges vedkommende på ferie og en tur væk fra hjemmets vante rammer. Det efterlader naturligvis bekymringer forbundet med de ting, du plejer at tage dig af. Du har måske allerede sørget for, at dit kæledyr bliver passet og at dine planter bliver vandet, men hvad med din fryser?

Skulle det ske, at strømmen går, mens du ikke er hjemme til at opdage det, er det svært at bedømme strømafbrydelsens varighed og om maden har været optøet og om det derfor stadig er værd at sætte tænderne i. Et tip, der naturligvis er brugbart året rundt – uanset om du er hjemme eller ej. Det skriver flere medier.

Sådan udfører du tricket

Du skal kun bruge tre ting til tricket: En kop, lidt vand og en mønt.

– Du starter med at putte en kop med vand i din fryser. Lad koppen med vand fryse. Derefter placerer du en mønt på toppen af koppen og lader den blive i din fryser, skriver Facebook-brugeren Sheila Russell om tippet, der næsten er delt 400.000 gange på Facebook.

– Hvis det viser sig, at mønten er faldet til bunden af koppen, betyder det, at al maden er tøet op og du bør derfor afskaffe det. Men hvis mønten enten befinder sig på toppen eller i midten af koppen, så kan man stadig spise af maden, skriver Sheila Russel.

Et trick, der har taget USA med storm – i kølvandet på den voldsomme orkan ’Matthew’ – og som har efterladt store problemer med strømafbrydelser flere steder i det forjættede land. 

Læs også: Hvad kan fryses ned? | En lang liste over ting, der kan fryses

Mest læste artikler