DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Hvilken alarmtype er du?

Vidste du, at Danmark har europarekord i antallet af indbrud i private hjem pr. indbygger? Især når den mørke tid sænker sig over landet og vi nærmer os juletid, øges risikoen for ubudne gæster. Sidste år blev der i juledagene hver dag begået 18,5% flere indbrud i forhold til resten af årets dage. 

Verisures alarmpakker skaber en tryg base og sikre rammer for familien. 

Mistede ejendele for formuer, uerstattelige effekter af høj affektionsværdi og hærgede, gennemrodede hjem.

Skrækscenariet står tydeligt prentet i hukommelsen for de mennesker, der har været udsat for indbrud, og de tørre tal taler deres eget, triste sprog om, at problemet langt fra er blevet mindre med tiden.

Baggrunden for, hvorfor du vælger en alarmløsning, der optimerer hjemmets sikring kan være forskellig. Sidste år blev der begået gennemsnitligt 79 indbrud i private hjem hver dag, hvilket svarer til 3,3 indbrud i timen.

Heldigvis er der mange ting, du selv kan gøre, for at sikre din bolig optimalt, og hos Verisure kan du endda få en individuelt tilpasset alarmløsning, der tager højde for netop dit specifikke behov.

Verisure oplever forskellige typer af kunder, der bruger deres alarmer og dermed nedsætter risikoen for at blive en del af statistikken.

Beregn prisen på en alarm til dit hjem her  

Du og din familie kan få en alarmløsning, der er nem at betjene for både voksne og børn.

Optimal tryghed til børnefamilierne 

Verisures alarmpakker skaber en tryg base og sikre rammer for familien.

Her kan du trygt lade børnene være de første, der kommer alene hjem efter skole, og alarmen er nem for familiens yngste at betjene.

Alarmens skalsikring giver ekstra tryghed for dem i familien, der er alene hjemme. Når skalsikringen er aktiveret, kan man nemlig opholde sig i og gå rundt i hjemmet, men hvis nogen forsøger at bryde ind af et vindue eller en dør, går alarmen straks i gang.

Du får også besked, hvis en af dine røgalarmer går i gang – så dine børn ikke kommer hjem til en ubehagelig overraskelse.

Smart sikring til dit SmartHome 

SmartHome løsninger bliver mere og mere udbredt i de danske hjem. Fra stemmestyring af fjernsyn og kaffemaskiner til opvaskemaskiner, der selv kan give besked, når det er tid til at købe nye tabs.

Er du typen, der gerne vil gøre hverdagen smartere, så understøtter Verisure også det intelligente hjem med deres smarte alarm.

Ved brug af Verisure appen kan finder du intelligent styring af lys og elektronik, overvågning af temperatur og indeklima samt identifikation af, hvem der er hjemme hvornår. Og du kan gøre din hverdag nemere og fjernbetjene din elektroniske dørlås på din hoveddør med et klik på din smartphone.

Du kan desuden supplere dit system med både indendørs og udendørs videoovervågning, som du også kan styre via app.

Som seniorkunde hos Verisure kan du få en løsning, der både optimerer sikkerheden og trygheden for dig.

Sikkerhed og tryghed for seniorer

Har du bevæget dig ind i den tredje alder, er det vigtigt at føle sig tryg og vide, at hjælpen altid er lige ved hånden.

Verisures Night Control kan tages med rundt i huset og fungerer som både fjernbetjening til til- og frakobling samt overfaldsalarm med direkte nødkald til vagtcentralen ved eksempelvis indbrud og falduheld. Hvis vagtcentralen modtager et nødsignal fra dig, vil de kontakte dig enten via telefon eller via Portalen.

Portalen er en tovejs-kommunikationsenhed, der medfølger som standard i alarmsystemet, så alarmoperatørerne kan tale direkte med dig uden brug af telefon.

Den døgnovervågede brandalarm giver Verisures vagtcentral besked med det samme, hvis røgalarmen aktiveres, hvorefter brandvæsnet straks tilkaldes. Det er en stor fordel, at en vagtcentral modtager et signal om brand, i de tilfælde hvor der ikke er nogen hjemme.

Beskyt dine værdier

Verisures alarmløsninger henvender sig også til par uden hjemmeboende børn, hvor hjemmet tit indeholder større værdier at beskytte.

Har du ejendele af særlig høj værdi, kan det i nogle tilfælde også være et krav fra forsikringskravet, at der installeres overvåget alarmsystem. Og i mange tilfælde kan du få en billigere indbo-forsikring, når du har et alarmsystem med døgnovervågning fra politigodkendt kontrolcentral.

Her er brandsikringen også et vigtigt parameter. For normalt får du kun glæde af en røgalarm, hvis den går i gang, når du er hjemme. Men med Verisures brandsikring er du dækket døgnet rundt, hvis uheldet skulle ske.

Tag et tjek nu

Vil du være ekstra godt garderet, betaler det sig i mere end én forstand at investere i en alarmløsning fra Verisure.

Virksomheden tilbyder nemlig markedets mest effektive og intelligente brand- og alarmsikring, og som kunde hos Verisure får du 73 % lavere risiko for indbrud.

Du får desuden op til 7.200 kroner i håndværkerfradrag og opnår tit en billigere indboforsikring i forhold til din eksisterende.

Indbruddene i sidste kvartal af 2018 stod for 31% af årets samlede indbrud.
Så hvorfor ikke få afdækket dit personlige behov for en alarmløsning lige nu?

Det er nemt, hurtigt og uforpligtende.

Beregn prisen på en alarm til dit hjem her   

Læs mere om, hvad du i øvrigt selv kan gøre for at sikre din bolig her.

Få en mere detaljeret præsentation af Verisures privatalarmer her.

Se i tørre tal, hvor hårdt ramt danskerne er af indbrud her.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler