Genial dansk opfindelse bekæmper skægkræ og sølvfisk

Det er desværre rigtig svært at slippe af med skægkræ, når først de er kommet indenfor i huset. Men nu kan du få fingrene i denne smarte opfindelse og få bugt med det kriblende skadedyr.

Skægkræ - det 'nye' skadedyr, der har invaderet de danske hjem.

Du har sikkert ikke kunnet undgå at høre om skægkræet i medierne. Det er sølvfiskens fætter, der har invaderet de danske hjem og plaget utallige husejere. I modsætning til netop søvfisken, som de fleste kender og er vant til at håndtere hurtigt og relativt simpelt, så lever det altædende skægkræ i alle slags indendørsmiljøer og er derfor ekstra svær at få bugt med.

En ny og innovativ fælde

Men nu er der gode nyheder, hvis du er plaget af de skæggede kræ. En ny dansk opfindelse, skægkræfælden, er netop kommet på markedet. Den såkaldte GreenProtect Sølvfisk-/Skægkræ Fælde. Fælden indeholder lokkemiddel i form af feromontabletter uden giftigt indhold, som er målrettet sølvfisk og skægkræ. Derudover er fælden udviklet med et særligt limmønster, der efter sigende skal sikre en høj fangstrate.

Det patenterede limmønster, CoreDot, sørger for, at de indfangede skægdyr i fælden ikke spærrer for, at andre sølvfisk eller skægkræ går i fælden. Dermed øges antallet af indfangede skadedyr. 

Har du med den nye fælde en meget høj fangstrate, kan det være et tegn på, at du har brug for professionel behandling af dit hjem.

Mest læste artikler