DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Vælg den rigtige, nye trappe til dit hjem

Skal huset have en ny trappe, er det vigtigt, at den bliver designet efter dine ønsker og behov. En trappe er nemlig ikke kun et led til 1. salen, og der findes mange forskellige løsninger. Se mere her.  

Trappefabrikken A/S – skræddersyede trappe efter mål

Siden starten af 70’erne har unikke og specialkonstruerede kvalitetstrætrapper været konceptet hos Trappefabrikken A/S. Vi designer individuelle trapper i tæt samarbejde med kunden.

Vælger du Trappefabrikken, som din professionelle samarbejdspartner, er vi med fra start til mål, som din sikkerhed for at du får en perfekt trappeløsning. Konsulenter og dygtige medarbejdere vil under hele processen hjælpe dig gennem dit trappeprojekt og sørge for, at du får en trappe, hvor der er taget højde for selv den mindste detalje.

Med uddybende spørgsmål afdækker vi dine ønsker og behov.

  • Vi sørger for opmåling på stedet og udarbejder målfaste tegninger.
  • Du får tilsendt fyldestgørende ordrebekræftelse med fast leveringsuge.
  • 1 uge før levering/montering modtager du information om den endelige dag for levering/montering.

Alt i Trætrapper til både private & erhverv

Hos Sindal Trappen laver vi trapper af høj kvalitet. Ingen samlesæt eller færdigprodukter, alt laves fra bunden. Dansk produceret trætrapper på eget værksted siden 1969, hvilket giver os mere end 50 års erfaring.

Vores trapper bliver designet efter dine ønsker og behov, så de passer til den enkelte bygnings krav, mål og arkitektoniske stil.  Lige fra de helt klassiske trapper til de mere moderne trapper med glas, stål og LED belysning.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og veludført håndværk, og vi ser det som vores mission at levere den perfekte trappe til kunden. Derfor er alle vores trapper tilpasset og finpudset i hånden.

Grundet den store efterspørgsel på vores trætrapper har vi i 2018 udvidet produktionen med vores første CNC maskine, og i løbet af 2019 lander endnu en CNC maskine på matriklen. 

Vi tilbyder : Totalløsning  – Opmåling – Rådgivning – Salg – Levering & Montering

BV Trappen – trapper fra os i THY

BV Trappen har produceret trapper siden 1988 og er i dag den største trappeproducent af danskproducerede trætrapper – produceret på fabrikken i THY.

Du kan skræddersy din BV-Trappe helt efter egne ønsker og behov. Sammensæt dit unikke gelænder med vores forskellige typer af balustre, som kan kombineres med ønskede type af håndlister og stolper – ligesom der frit kan vælges træsort og overfladebehandling. BV Trappen tilbyder alt fra de enkle standardløsninger i træ og over til de mere eksklusive designløsninger med glas og stål.

Vi tager hånd om hele processen – lige fra rådgivning og opmåling til levering og montering af din trappe.

VejleTrappen – et smukt og NATURligt valg

Vi har tænkt på ALT, lige fra ressourcer, bæredygtighed, sundhed og design og præsenterer stolt HELE 12 nye ”Grønne” farver.

NATURA er vores egen specialtilpassede olie. I modsætning til tidligere, bliver det nemmere at matche/kontraste flere træ- og gulvtyper. NATURA indeholder ingen farlige indåndingsstoffer og sikrer et godt indeklima, miljø og ikke mindst en god samvittighed.

Uanset om du vælger en enkel, klassisk, eller moderne trappe – med balustre, glas, stål eller LED-lys, har vi helt sikkert den rette løsning til dig.

Hos VejleTrappen hjælper vi dig gennem hele forløbet uanset om du gør-det-selv, eller ønsker en nøglefærdig løsning med opmåling og montage.

Få opfyldt dine trappedrømme

WOOD STEP har gennem mere end 25 år været garant for kvalitet, uanset hvilket af vores produkter du vælger. 
Vi arbejder hver dag for at være danskernes foretrukne trappeleverandør. Hos os får du den hjælp og rådgivning, du har brug for, når du skal designe din nye trappe.

MÅL-SELV-TRAPPEN® er for dig, der selv vil opmåle, bestille og montere trappe. Her er det muligt at få drømmetrappen specialdesignet til en ekstraordinær fordelagtig pris. 

Ønsker du trapperådgivning er trappeARKITEKTEN® ved din side igennem hele dit byggeprojekt. Afslutningsvis vil vores specialuddannede montører være din garanti for høj kvalitet.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler