DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Sådan vælger du den trappe, der passer bedst til dig og dit hjem

Få gode råd til din nye trappe hos Vinduespladsen. Her får du også mulighed for at sætte dit personlige præg på den trappe du ønsker.

Trin for trin

Gedigne trapper, der er til at betale. VinduesPladsen tilbyder trapper, der passer til formål og omgivelser. Nogle gange er en ligeløbstrappe den rigtige løsning. Andre gange gør adgangs- og pladsforhold det nødvendigt at trappen må sno sig. Udvalget er stort og løsningerne uendelige.

Vi præsenterer dig for et stort antal gennemførte løsninger, trapper som vi har leveret og monteret ude hos vore kunder.

Sikkerhed er vigtigt

VinduesPladsen gør det nemt for dig at anskaffe en elegant og funktionel trappe. Vore erfarne konsulenter kommer ud og præsenterer dig for mange løsningsmodeller og foretager opmåling. Din garanti for at du modtager en trappe, der passer perfekt. Når trappen er produceret kommer rutinerede håndværkere og monterer trappen.

Hvilket design passer dit hjem?

VinduesPladsen leverer trapper i mange forskellige træsorter. Trapperne er som udgangspunkt fremstillet i bøg, men trin og håndlister kan vælges i blandt andet: bøg, eg, fyr, birk, ask og mahogni. Trapper leveres med mange forskellige efterbehandlinger, der sikrer at den kan holde til mange års daglig brug.

Trapper, der er lakeret i en farve, for eksempel hvid er også et populært valg.

Stolper og balustrer fremstilles efter ønske, så der er mulighed for at sætte et personligt præg på den trappe der ønskes. Træ kan naturligvis også kombineres med stål og glas, der passer perfekt ind i nutidens foretrukne nybyggeri.

Trapper fylder ofte overraskende meget i huset. Har du fx behov for en trappe som skal række 280 cm op til etagen ovenover – vil trappen være 280 cm lang vandret målt – hvis det er en ligeløbstrappe og hvis trappen er 45 grader stejl.

Se mere på: VinduesPladsen.dk

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler