Digitalt udstyr i mange farver

Digitalt udstyr findes efterhånden i enhver afskygning, men nu er farverne også for alvor kommet på banen, når der eksempelvis skal vælges mus eller USB-nøgle. Vi har fundet et par eksempler på digitale dingenoter, der har fået et farvepift ud over det sædvanlige.


Kulør på den trådløse mus
Rød, lilla, blå, grøn, pink – de nye trådløse mus fra Logitechs Fantasy Collection findes i mange farver – nogle med metallic-look andre med mønster. Wireless Mouse M305 fra Logitech til 319 kr.

Foto: KählerSmyk dig med en USB-nøgle
Ny, smart måde at have USB-nøglen med overalt – men nok mest for kvinder. Kähler har designet en kollektion af USB-halskæder i keramik. De findes i fire forskellige designs og har alle unikke farver. Her ses kæde fra My passion- serien i magnolia pink. Prisen er 399 kr.

Foto: ExpertHot pink digital fotoramme
Sæt liv i fotorammen med dennne digitale ramme i heftig pink fra Ality. Rammen er 7″ og viser dine billeder i 16:9 format. Den kan stå både vertikalt og horisontalt og udover pink, findes den også i sort og hvid. Den koster 699 kr. hos Expert.

Foto: SonyDen grønne computer
Gå hele vejen i det digitale farveorgie. En panggrøn computer, der skiller sig ud fra mængden er Sonys VAIO Notebook med Intel® Core™ i3, 500 GB harddisk og VAIO-skærm med høj opløsning. Computeren findes i 5 forskellige farver og koster 7.500 kr. Sony oplyser nærmeste forhandler.

Foto: Moods.dkRoadkill på musemåtten
Få dig en anderledes musemåtte med “Roadkill”-serien. En orange fugl, en grå mus og en grøn frø kan give dit skrivebord et humoristisk præg. De koster 95 kr. per styk og er fra Moods.dk.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler