DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Mix mobilabonnement og streamingtjenester

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Det kan være en jungle at finde rundt i det store udbud af mobilabonnementer. Det nemmeste er bare at holde fast i det abonnement, du tilfældigvis har i forvejen. Men det er ikke nødvendigvis det smarteste. For der kan være penge at spare ved at vælge et mobilabonnement, der faktisk matcher dine behov og dit forbrug. 

Flere og flere mobilselskaber har efterhånden fået øjnene op for at tilbyde mobilabonnementer, hvor adgang til streamingtjenester er inkluderet. Og det kan være en god idé af flere forskellige årsager. Dem kan du blive klogere på her på siden.

Få mest muligt ud af dit mobilabonnement

Du har den helt sikkert med dig alle vegne: Mobilen. Og derfor er der også mange forskellige mobilselskaber, der prøver at fortælle, at netop de har den bedste pris, den bedste dækning eller den bedste pakke. Noget som mobilselskaber ofte kombinerer er mobilabonnementer og streamingtjenester. 

Ligner dit mobilforbrug de fleste andre danskeres, så bruger du formentlig mobilen en hel del. Hvis også dit streamingforbrug ligger i den høje ende, så kan det formentlig betale sig at vælge et mobilabonnement med streamingtjenester. Og det er der flere forskellige grunde til.

Den helt store fordel ved at kombinere et mobilabonnement med streamingtjenester er, at du kan få mere ud af dit abonnement. Et mobilabonnement, hvor diverse streamingtjenester er inkluderet, koster godt nok typisk lidt mere end et traditionelt mobilabonnement. Til gengæld sparer du dele af den udgift, du ellers ville have haft til dine favorit-streamingtjenester. Ved at samle det hele ét sted slipper du også for at skulle holde styr på flere forskellige abonnementer. Og så ved du, hvad du betaler til. 

Et musthave for seriefans og filmentusiaster 

Er du blandt dem, der elsker at kunne streame din yndlingsserie eller dit favoritprogram fra fjernsynet når som helst og hvor som helst? Så kan et mobilabonnement med streamingtjenester inkluderet være det helt rigtige. For seriefans og filmentusiaster er et mobilabonnement med streamingtjenester inkluderet nemlig det ultimative musthave. 

Med adgang til et bredt udvalg af populære streamingtjenester kan du se alle de seneste serier og film – uanset hvor du er. Det smarte er, at du typisk også selv kan vælge hvilke streamingtjenester, du gerne vil mixe med dit abonnement til mobilen, og på den måde kan du tilpasse abonnementet, så det passer til dine streamingvaner. Udover film og serier, er der mulighed for at tilvælge lydbøger og podcast platforme. Her kan du vælge at få et mobilabonnement med mofibo og podimo.

Prøv CBB MIX

Streaming er populært, og i dag er der efterhånden flere og flere mobilselskaber, der har fået øjnene op for at tilbyde mobilabonnementer, hvor adgang til streamingtjenester er inkluderet. Én af dem er CBB. 

Med CBB MIX kan du selv sammensætte et mobilabonnement med de streamingtjenester, som du bedst kan lide. Det giver dig fleksibilitet, fordi du nemt kan vælge tjenester til eller fra, så du ikke er låst fast til en pakke. Med CBB MIX kan du eksempelvis vælge mellem HBO Max, Viaplay, TV 2 Play eller TIDAL Musik. 

Mest læste artikler