Danmarks flotteste vinduesudsmykning – se vinderen af fotokonkurrencen

Det var ikke nogen nem opgave, da vi på idényt redaktionen skulle finde vinderen af Danmarks flotteste vinduesudsmykning. 103 flotte og kreative forslag deltog i fotokonkurrencen, men der var dog ét billede, der skildte sig ud i al sin enkelhed. Smukke vaser med enkelte, cremefarvede blomster - og så var der tilmed udsigt til havens smukke kirsebærtræ.

Smuk og enkel udsmykning
Forårsstemning i vindueskarmen er navnet på billedet, der løb med sejren i fotokonkurrencen: Danmarks flotteste vinduesudsmykning. Fotografen hedder Hanne Ulvig, og hun beskriver billedet således:
“Vaserne er pyntet med de første forårsbebudere, hvid tulipan og narcisser, og et vindueskig til det blomstrene kirsebærtræ”. Hanne har vundet præmien, der er et gavekort på 5.000 kroner til energiruder hos Jydsk Tagteknik.

Smukke orkideer på stribe
Orkideerne var godt repræsenteret på de mange foto-forslag – blandt andet dette billede, som Halina Madsen har taget. Hun har fyldt vindueskarmen med orkideer – på den måde blomstrer vindueskarmen året rundt. Når nogle er afblomstret, står andre i fuldt flor.

 

Vindueskarmen er fyldt med orkideer

Kæledyrene blev der også plads til
Katte, hunde og sågar et rådyr har indtaget nogle af vindueskarmene – Johnny Nielsen har uploadet dette sjove billede, hvor et rådyr stikker næsen i vindueskarmen. Der er da også blevet spurgt til, hvorvidt rådyret er levende eller udstoppet – svaret på det står stadig hen i det uvisse, men vi hører da meget gerne fra Johnny, hvis han ønsker at kaste lidt lys over sagen.

Rådyr stikker næsen i vindueskarmen

Se alle billederne, der deltog i konkurrencen

Mest læste artikler