DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Få det bedste ud af dit ovenlysvindue

Hvad enten du allerede har ovenlysvinduer eller bare drømmer om det, så er de en kilde til dagslys og frisk luft, som du med bare små justeringer kan få endnu større udbytte af. Her kan du se nogle af de produkter fra VELUX, der kan hjælpe dig med en fantastisk ovenlysløsning.

Ovenlysvinduer er populære i både nybyggerier og ældre huse, der skal renoveres. Det er der flere gode grunde til, men mest af alt, så kan et ovenlysvindue gøre underværker for mængden af lys i din bolig og ikke mindst indeklimaet. 

Styr det hele fra mobilen

Med VELUX App Control har du fuld kontrol på mobilen over alle dine elektriske eller solcelledrevne VELUX produkter. Det giver fx mulighed for at planlægge, at mørklægningsgardinet ruller ned på børneværelset, når sengetiden nærmer sig, eller du kan lufte boligen ud inden du kommer hjem, så indeklimaet er optimalt selv på varme sommerdage. Se mere her.

Smart komfort

Med VELUX ACTIVE kan du gøre dit smarte hjem endnu smartere, så indeklimaet løbende forbedres. Ved hjælp af en sensor, der måler temperatur, luftfugtighed og CO2-niveau, bliver ventilationen automatisk tilpasset, så du ikke behøver at tænke over det. VELUX ACTIVE bruger også vejrdata til at aktivere den udvendige solafskærmning på forhånd på de varmeste sommerdage. Læs mere her.

Beskytter mod varmen

På netop årets varmeste dage, og ikke mindst nætter, kan man have brug for at holde varmen ude, og her kan rulleskodder eller et udvendigt solgardin være med til at holde hjemmet svalt. Det udvendige solgardin holder varmen ude, men bevarer udsigten og tillader stadig lysindfald. Rulleskodder giver den ultimative beskyttelse, der kan holde varmen ude om sommeren og isolere for kulden om vinteren. Samtidig mørklægger de også rummet.

Se mere om det udvendige solgardin her. Se mere om rulleskodder her.

Luk lyset ude, når du skal sove

Mere lys i boligen er en god ting, dog ikke når du skal sove og månen viser sig fra sin bedste side, eller hvis husets mindste beboere insisterer på at stå op sammen med solen, selvom klokken stadig siger, at det er nat. Her kan mørklægningsgardiner eller duogardiner, der leveres perfekt tilpasset til ovenlysvinduet, være med til at sikre den gode nattesøvn. Gardinerne kan også fås i en elektrisk eller solcelledrevet udgave, så de kan betjenes med en fjernbetjening. Læs mere her.

Gratis rådgivning giver overblik

Der er ingen tvivl om, at et ovenlysvindue giver stor værdi til boligen, men det kan være svært at finde ud af, hvordan man bedst griber processen an. Derfor tilbyder VELUX Danmark gratis og uforpligtende designrådgivning. Et dedikeret team viser dig, hvordan din bolig vil se ud med ovenlysvinduer og kan samtidig fortælle dig, hvad løsninger koster.

De kan også hjælpe dig i kontakt med en VELUX dagslys-rådgiver, som er en tømrer, der har gennemgået relevante kurser. Læs mere om VELUX designrådgivning her.

Mest læste artikler