Dekorativ afskærmning til dit vindue i badeværelset

Med selvklæbende matfolie og spændende wall-stickers kan du lave en kreativ vinduesafskærmning. Så slipper du for nysgerrige forbipasserende, der kan kigge ind i dit badeværelse. Matfolien kræver lidt omhu at sætte fast på vinduet, men derefter kan du nemt dekorere med sprælske eller farverige wall-stickers.

Bestem hvor meget du vil afskærme
Når du skal afskærme et vindue, skal du først
bestemme, hvor højt oppe den matte folie skal gå på ruden. Markér derfor en linje i den højde, du ønsker, på bagsiden af den matte folie.


Tilpas matfoliens kant med motiverne
Klip så de ønskede motiver ud af dine wall-stickers, og læg dem med bagsiden ned på den markerede linje.
Med en blyant tegner du konturerne af motiverne op og klipper derefter langs optegningen. Hvis motiverne varierer, så marker hver enkelt, så det er nemmere at placere dem igen, når først matfolien er sat op.

Få afskærmningen til at sidde pænt
Gør vinduet vådt med en svamp, så du nemmere kan flytte på folien, hvis det bliver nødvendigt. Fjern bagsidepapiret i det ene hjørne og arbejd dig fremad. Sørg hele tiden for at matfolien sidder rigtigt i hjørnerne.

Fjern luftbobler under folien
Opstår der luftbobler, skal du så vidt muligt fjerne dem. Brug en klud til at glatte med. Oversete luftbobler kan punkteres med en spids kniv. Når den matte folie sidder
, som den skal, sætter du dine blomstermotiver på plads.


Mest læste artikler