DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Luk lyset ind med ovenlysvinduer

Hvis du drømmer om ovenlysvinduer, men ikke ved, hvor du skal starte, så er der hjælp at hente. VELUX tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning, der kan hjælpe drømmen på vej med et skræddersyet designforslag, der viser hvilken forskel et ovenlysvindue kan gøre i lige præcis din bolig.

Vi danskere bruger rigtig meget tid i vores hjem, og derfor er det vigtigt, at det er et rart sted at være, hvor vi kan lade batterierne op. Til det har vi brug for lys og luft, og her kan et ovenlysvindue være en rigtig god løsning.

Hvis du drømmer om ovenlysvinduer, er du ikke den eneste. Det er blevet et populært tilvalg i både nybyggeri og boligrenoveringer, og det er der flere gode grunde til. Man lukker dagslyset ind, og derudover kan den naturlige ventilation gøre underværker for indeklimaet.

Siden grundlæggeren af VELUX, Villum Kann Rasmussen, udviklede det første ovenlysvindue i 1941, er den danske virksomhed blevet den førende producent af ovenlysvinduer over hele verden. Erfaringen, der er opbygget gennem mere end 80 år, vil de gerne dele ud af, så derfor tilbyder de designrådgivning til dig, der vil gøre ovenlysdrømmen til virkelighed.

Hvis du skal til at renovere eller bygge nyt, kan det være svært at forestille sig, hvordan et rum kan se ud med ovenlysvinduer. Derfor udfærdiger VELUX designrådgivere et designkoncept, som viser den optimale ovenlysløsning til lige netop det givne hus. På den måde er man sikker på at opnå den flotteste forvandling af det eller de rum, man har tiltænkt at skulle have ovenlys.

Det er ikke kun et designkoncept, som rådgiverne kan hjælpe med. De giver dig også et samlet overblik over hele processen, produktanbefalinger, priser, overlevering til håndværkeren, samt rådgivning om hvordan ovenlysvinduer i samspil med gardiner og solafskærmning kan være med til at forbedre indeklimaet.

Hvis du er nysgerrig, kan du læse mere på design.velux.dk/dagslys-raadgivning. Det er også her, du finder formularen, der er første skridt til et hjem med masser af dagslys og frisk luft.

Mest læste artikler