Denne artikel er sponsoreret

Find nye vinduer og døre der passer til dit hus

Vil du have mere lys og luft ind i dit hjem? Så hop med på trenden og installér store og fyldige vinduer og døre. Her får du fem bud på, hvad du kan vælge.

Når solen stråler ind gennem vinduet, giver det  helt varm og rar følelse indeni. Selvom vi har varmekilder inde i huset, er det ikke helt det samme, som at føle naturens egen varme. 

I dag får nybyggede huse større og flere døre og vinduer. Mange vælger at få hele vægge erstattet af store faste vinduespartier bygget sammen med enkelte eller dobbelte terrassedøre eller skydedøre. På den måde får du mere lys ind i boligen samtidig med vinduer eller terrassedøre, der kan åbnes eller skydes væk.

 

 

 

Rationel leverer rammerne for dagslys

Det er forår og sommeren nærmer sig hastigt med mange solskinstimer og masser af lys. Det giver energi og øget trivsel. 

Flere og flere boligejere vælger i dag store vindue frem for bitte små glughuller, så lyset kan strømme ind hjemmet.

Hos Rationel specialiserer de sig i vinduer, der udnytter solens lys optimalt. De ved, at daglyset har stor betydning for vores humør og velbefindende. 

For dem er det vigtigt at skabe hjem med gode energier, et sundt indeklima og masser af dagslys. Lyset bliver påvirket af vinduets størrelse, konstruktion og placering – ting, som de hos Rationel har brugt år på at udvikle og forske i.

 

Værn om boligens udtryk, udsigt og sikkerhed med et glasværn

Et glasværn er et populært valg hos boligejere, der ønsker en elegant, tidløs og funktionel løsning. Med et glasværn kan du afskærme for vind og samtidigt bevare den gode udsigt, uden at gå på kompromis med sikkerhed og tryghed.

Glasværn af Svane Glas følger altid Glasindustriens vejledninger for at skabe den nødvendige sikkerhed, hvor dette kræves.

Desuden tilbyder de forskellige fastgørelsesmuligheder inden for glasværn og kan derfor løse stort set alle opgaver – ingen er hverken for store eller for små.
 

Forbind inde- og udelivet – hele året

Store vinduespartier ud mod terrassen er ikke blot med til at lukke dagslyset ind. De er også med til at forlænge årets sæsoner og gør det muligt at få en bedre forbindelse mellem inde- og udelivet. 

Når du vælger en terrassedør eller en skydedør fra VELFAC, får du nem adgang til haven og terrassen, og du vil opleve, at du udnytter pladsen inde og ude bedst muligt. 

Vælger du en energioptimeret løsning, vil du også opleve, at du selv om vinteren kan rykke helt tæt på vinduespartierne uden at opleve træk og kulde.  

 

Vinduer og døre fra Vinduesgrossisten til gennemsigtige priser

Vinduesgrossisten.dk sælger de kvalitetsvinduer og døre i træ, træ/alu og plast til private. Du køber direkte fra deres fabrik og sparer de dyre mellemled.

Selvom de sælger online, sidder en af deres rådgivere klar ved chatten og telefonen.
Hos Vinduesgrossisten har du kontrol over prisen, da du får prisen med det samme på deres webshop. Hos dem skal du ikke vente på et tilbud i flere uger og de kan anslå leveringstiden.

Når bestillingen er lagt, specialfremstilles alle elementer på deres egen fabrik. På denne måde sikrer de, at du får lavet alt efter dine mål og behov.

 

Fremtidens træ/alu vinduer og døre til alle typer huse 

Fyns vinduescenter sælger og montere vinduer og døre, Vi har Fyns største showroom/butik Med udstilling af vinduer og døre fra idealcombi, med deres udviklet idealcore, karmfals i termisk PUR 

Fordele

  • Uforgængelig materiale i våd zone
  • Massiv, superisolerede, lav vægt, glat overflade (nem rengøring)
  • 100 % vand- og fugtresistent
  • Ingen vedligeholdelse af fals
Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler