3 alternativer til det ægte juletræ

Iskolde hænder, våde sko og børn, der skriger efter varm kakao. Det er bestemt ikke alle, der holder af at anskaffe sig et ægte juletræ i en af de nærliggende skove. Er du heller ikke til grannåle i hele stuen, men vil du stadig gerne invitere julen indenfor, så har vi samlet 3 alternativer til det ægte træ. 

Juletræet er en hyggelig del af julepynten, men det er ikke alle, der er vilde med de naturlige gener, der følger med. Nålene drysser hurtigt at træet, og før december måned er slut, er der spor af træet i hele huset – men der er heldigvis andre muligheder, hvis man ikke er til det naturlige juletræ.

Vi har fundet tre alternative juletræer, som både er lette at finde og lette at holde her: 

Efterligneren

I takt med at efterspørgslen på kunstige juletræer er steget, er kvaliteten og udvalget fulgt med. Vælg et træ der ligner den ægte vare, som du kan bruge igen og igen. Her er et kunstigt rødgranstræ, der vil snyde de fleste. Markedet for kunstige juletræer er rigtig stort, og du kan finde priser begyndende ved 200 kr., alt afhængig af størrelse og kvalitet.

 

Se vores guide til det bedste juletræ i plastik her. 

Jule-træklods

Et juletræ af træklodser er for nogen alt for fjernt fra ”den ægte vare”. Dette juletræ er diskret, passer ind i de fleste stuer, og er let at pakke sammen. Gå ikke på kompromis med pladsmangel og design med dette træklods-juletræ. Her er et eksempel fra Habitree.

 

Priser fra ca. 1.200 kr.

Flagstangs-juletræ        

I stedet for et træ inden døre kan du nu transformere din flagstang til et stort lysende juletræ til glæde for hele nabolaget. Konkurrer med det lokale torvs juletræ med en lyskæde hejst op i flagstangen. Her er et Flagstangs-juletræ LED fra Royal Christmas.

 

Priser fra ca. 1.850 kr.

Mest læste artikler