5 alternative juletræsfødder

Juletræet er en af de bedste og nemmeste måder at bringe julestemning ind i hjemmet på. Læs med og få 7 ideer til, hvordan du kan give dit juletræ et sjovt og anderledes udtryk med en alternativ juletræsfod. 

Hvorfor vælge en alternativ juletræsfod?

Når julen er ved at være på trapperne, skal der selvfølgelig pyntes op i hjemmet. Hvad angår juletræspyntning, hvorfor så kun koncentrere sig om at pynte grenene?

Der findes utroligt mange kreative, alternative juletræsfødder, der ikke alene erstatter den tradtionelle juletræsfod, men som også pynter træet og giver dit juletræ en personlig stil.

Her har vi samlet 7 ideer til at give dit juletræ et sjovt og anderledes udtryk med en alternativ juletræsfod:

1. Juletræ i fletkurv

En af fordelene ved at vælge en fletkurv under dit juletræ er, at fletkurvens naturmateriale giver et blødt og naturligt look til dit juletræ.

Din fletkurv kan både være lille og stor afhængig af juletræets størrelse og dine præferencer.

A post shared by Michelle Frost (@frost2frost) on Oct 31, 2017 at 5:04pm PDT

2. Juletræ i metalspand

Ved skifte den traditionelle juletræsfod ud med en metalspand, giver du et simpelt look til dit juletræ. Lad eventuelt metalspandens sølvfarve gå igen i juletræets pynt for at give dit juletræ en stilmæssig sammenhæng.

A post shared by Lina Andersson (@hyttansgoda) on Oct 31, 2017 at 9:48am PDT

Se den store guide til årets julemarkeder 2018

3. Juletræ i trækasse

Har du et stort juletræ, så kan en solid trækasse være et godt alternativ til den traditionelle træfod. Fordelen ved at vælge en trækasse er, at hvis du sikrer trækassen med en plasticpose, som du kommer jord i, så kan du vande dit juletræ i løbet ad julen.

En trækasse som fod til et lille juletræ er også et rigtigt godt alternativ. Kassens træ vil bevare et råt og naturligt look til dit juletræ.

4. Juletræ i papir-, stof- eller hørpose

En papir-, stof- og hørpose fungerer kun som juletræsfod, hvis den trækkes ud over en anden stabiliserende fod. Du kan for eksempel kommer posen over din traditionelle juleteræsfod, en krukke eller lignende. Resultatet er virkelig fint.

A post shared by Treats by Lynn (@treatsbylynn) on Oct 31, 2017 at 10:01pm PDT

5. Juletræ i hængende net

Vil du have, at dit juletræ skal skille sig lidt ekstra ud fra mængden, så er et hængende net til dit juletræ svaret. Sørg for at vælge et stærkt, tætvævet net med en stor åbning. Prøv dig frem med flis eller jord, hvis du vil kunne tage dit juletræ ned i løbet ad julen og vande det.

Mest læste artikler