Årets bedste jule- og pakkekalendre

En pakkekalender fyldt med chokolade, øl eller bolsjer gør juletiden lidt mere speciel. Her får du 14 bud på smagfulde og kreative jule- og pakkekalendre.

1. Chokoladekalender fra Peter Beier 

Hvis du gerne vil forkæle dig selv eller en du holder af i julemåneden, er en julekalender med lækre chokolader fra Peter Beier sagen. Julekalenderen indeholder dessertchokolader, pyramidepinde og miniplader. 

Kalenderen koster 329 kroner og kan købes hos Pbchokolade.dk

2. Juleøl Kalender 

Med den lækre juleøl kalender kan du nyde den lange julemåned endnu mere. Julekalenderen indeholder special øl fra seks forskellige, danske bryggerier som Refsvindinge Bryggeri, Thisted Bryghus og Hancock Bryggerierne. Hver øl indeholder 33 cl. 

Juleøl kalenderen kan købes hos Maggies til 599 kroner.

3. Økologisk velsmag til to

Æsken er trykt med et flot julemotiv i sølv og indeholder 2 stykker chokolade pr. låge, så du kan dele med én, du holder af. Der er chokolader i 12 forskellige varianter, så der skulle være lidt for enhver smag. Julekalenderen indeholder 12 dejlige stykker: Valencia, Piemonte, Amber, Praliné Truffle, Læsø, Mint, Fleur D´Orange, Liqourice, Amber bar, Dark bar, Milk bar og Praliné. 

Summerbird Kalenderen koster 340 kroner. inklusiv fragt og kan købes her

Idenyt Julekalender

Gå ikke glip af idenyts julekalender, hvor du hver dag frem til 1. Juledag har chancen for at vinde en skøn gave i dagens kalenderlåge. I år tager vi forskud på juleglæden med fem ekstra gaver –  og åbner allerede årets første kalenderlåge den 26. November. Tilmeld dig her.

4. Bolscheriets julekalender

Bolcheriets julekalender er det perfekte alternativ til den traditionelle julekalender. 24 små søde æsker med kvalitetsbolcher og -karameller til hver eneste dag. Kalenderen får du, som vist, i små trekantede fine æsker, som du eksempelvis kan hænge op på en gren eller på juletræet. Hver æske indeholder en ny smagsvariant med tre styks i, så familien kan smage. Julekalenderen koster 249 kroner eksklusiv forsendelse og kan blandt andet købes her.

5. Pakkekalender med værktøj

Fyld værkstedet op med 24 kalendergaver med værktøj. Pakkekalenderen passer perfekt til ‘gør det selv’-manden og indeholder blandt andet en bidetang, en nedstryger, en fugepistol, et vaterpas og meget mere. 

Køb pakkekalenderen for 995 kroner hos Sjovhilsen.dk. 

6. Håndlavede overraskelser fra Karamelleriet

Gå på opdagelse i en verden af karameller, når du hver dag fra d 1. til d 24. december bag hver låge får en lille bid af Karamelleriets søde overraskelser. Julekalenderen er enkelt og stilfuldt designet med det klassiske juletræ som inspirationskilde – og så kan den endda hænges på væggen.

Du bliver budt på flødekarameller – 11 forskellige slags, klippestykker, bløde drageringer og en helt ny kaffe karamel – kun lavet til denne kalender. Hold den for dig selv – eller del med én du holder af. Der er nok til to.

Pris 269 kroner og den kan købes her

7. Julekalenderen til dit kæledyr

Alle skal kunne mærke, at det er jul – også dine kæledyr. Så her finder du julekalenderen til din kat, hund, gnaver, kanin eller hundehvalp. De vil helt sikkert ikke protesterer over at være med til at tælle ned til jul. 

8. Skrabe julekalender

Skrabekalenderen er efterhånden en julekalender, der hænger på manges køleskabslåger. Den håbefulde iver efter de 10 juletræer er en god måde at tælle ned til d. 24 – både hvad angår milliongevinsten i julekalenderen og hvad angår juleaften.

Skrabe julekalenderen fra Danske Spil kan blandt andet købes i dagligvarebutikker til 50 kroner.  

9. Byg din egen julekalender

Ønsker du at give en helt personlig julekalender, til en du holder af, så tilbyder Giving Deer en byg-selv-kalender. Der findes kalendertyper til både adventsgaver eller pakkekalender til hver dag, ligesom der findes forskellige fine motiver. Du kan vælge selv at fylde rummene op med gaver, mikse din personlige kalender med Giving Deers gavefyld eller købe en færdigpakket kalender fra Giving Deer.

Kalenderen uden indhold kan købes for 70 kroner eksklusiv fragt og forsegling her

10. Gourmet vingummi

Er du hverken til karameller, lakrids, bolcher, chokolade eller øl, så er vingummier måske sagen. Denne julekalender indeholder ikke bare vingummi, men gourmet vingummi uden gluten, farvestoffer samt smagsgivere – og så er de veganske. Der er 12 smagsvarianter præsenteret i en flot udfoldelig kalender.

Du kan købe Wally and Whiz kalenderen til 299 kroner.

11. Varme julekalendere

Ventetiden til juleaften kan være lang og kold, men så er det godt, at du kan varme dig på en god kop kaffe eller te i dagene op til jul. Magasin har en kaffekapsel julekalender, som er kompatibel med Nespresso maskiner. Er du derimod te-drikker har magasin en fin julekalender med små skuffer, der rummer tebreve og –dåser fra Nute og T-Town.

De kan begge købes på Magasin.dk og prisen ligger på henholdsvis 395 kroner for te-kalenderen og 225 kroner for kaffejulekalenderen

12. Rom Julekalenderen

Julekalenderen indeholder 24 flasker rom a 2 cl, der ikke tidligere har været med i kalenderen – og som kommer fra 24 forskellige lande. Kalenderen indeholder igen i år et lækkert glas, og smagsskemaet ’Tasting Notes’ er printet og vedlagt sammen med kalenderen. 

Rom Julekalenderen koster 595 kroner og kan købes her.

13. Julekalender med lakridser

Er du vild med Johan Bülows søde og salte lakridser, så er denne julekalender perfekt til dig. Pakkekalenderen er fyldt med lækre overraskelser, men du kan være sikker på at få seks stykker lakrids hver dag. 

Kalenderen koster 600 kroner og kan købes her.  

14. Julekalender med lakridspiber

Med en Skipper’s Pipes julekalender er kursen sikkert sat mod juleaften. Igen i år kan vi glæde os til en julekalender med både de skønne originale Skipper’s Pipes og Seasalt varianten – og der er naturligvis også noget særligt bag låge 24, så den heldige skipper kan vente i forventningens glæde på træ og gaver.

Forhandles i dagligvarerbutikker til 120 kroner.

15. Den kreative pakkekalender 

Hvis du er i det kreative hjørne og selv har lyst til at lave en julekalender, så kan du bliver inspireret her, hvor vi giver en komplet guide til, hvordan du laver en smuk julekalender i træ. Det bedste ved den er at den kan bruges igen og igen. 

Idenyt Julekalender

Husk at tilmelde dig idenyts julekalender, hvor du hver dag frem til 1. Juledag har chancen for at vinde en skøn gave i dagens kalenderlåge. I år tager vi forskud på juleglæden med fem ekstra gaver –  og åbner allerede årets første kalenderlåge den 26. November. Tilmeld dig her.

Se også: Fuldmåne – årets månekalender og månefaser

Mest læste artikler