Kunstige juletræer hitter – se her, hvor du finder de bedste

Mange elsker at lade juletræet stå fremme gennem hele december - og gerne et stykke ind i januar. Glæden går dog lidt af, når træet mister sine nåle og bliver gråt og trist at se på. Vi guider til, hvor du kan købe de bedste plastik juletræer.

Kunstige juletræer

Der kan være mange grunde til at vælge et kunstigt juletræ. En af dem kan være økonomisk. Et kunstigt juletræ behøver ikke at koste mere end et ægte juletræ købt nede på torvet. Og et plastik juletræ kan genbruges år efter år, så det er bare en god forretning.

Årsagen kan også være, at man gerne vil slippe for alt rodet og svineriet med nåle og harpiks – eller at man bare gerne vil prøve noget andet. Her er seks juletræer, der viser bredden i udvalget af kunstige juletræer.

Naturtro kunstigt juletræ

Det giver sig selv, at et kunstigt juletræ helst ikke skal se alt for kunstigt ud. Derfor har vi samlet et overblik over en række forskellige naturtro, kunstige juletræer – alt fra det eksklusive med lys til billige juletræer – og træer der ligner bestemte sorter. Tag et kig på oversigten nedenfor. 

Det eksklusive juletræ – kunstigt juletræ med lys

Grantræ med LED-lys fra Brøndsholm.  

Skal juletræet have et ekstra løft, findes der flere leverandører af luksus plastik juletræer, der let kan forveksles med den ægte vare. Brondsholm har et bredt udvalg af kunstige juletræer, granranker og juletræer med og uden julekugler og lys. Dette grantræ med 550 LED-lys er et meget naturtro juletræ i luftig kvalitet med plads til en masse julepynt. Juletræet kommer i tre sektioner og er lavet i brandhæmmende materiale. Prisen er 3.399 kroner.

Plastik juletræ a la nordmannsgran

Kunstigt juletræ fra Coop

Dette juletræ i plastik fra Coop ligner Nordmannsgrannen med sine glansfulde grankviste. Træet er lavet i PVC og er brandhæmmende. Coop har også et bredt udvalg af juletræer. Dette træ er 210 meter højt og har 1419 grankviste. Træet kan skilles ad i fire dele, og der følger en metalfod med. Prisen på dette plastik juletræ er 549 kroner. 

Det billige og økonomiske kunstige juletræ

Billigere luksusjuletræ fra Jem og Fix.

Juletræer kan også se flotte ud og samtidig være billige. For firehundrede kroner kan man få sig et hæderligt juletræ. Jem og Fix forhandler dette juletræ i plastik med en længde på 180 centimeter. Prisen er 398 kroner. Du kan også finde træet i en længde på 90 centimeter til 198 kroner.

Frodigt og grønt plastik juletræ

Ønsker du et juletræ, der er godt beklædt med nåle og som har et frodigt udseende? Så er dette kunstige juletræ måske noget for dig. Prisen afspejler den gode kvalitet, så du med garanti vil snyde enhver, som får øje på træet.

Træet ‘Ohio Deluxe‘ koster fra 1330 kroner til 5200 kroner. Du kan købe træet i mange forskellige højder på websiden kunstigejuletraer.dk, så der er helt sikkert et, der passer perfekt i din stue. Målene er fra 150 til 270 centimenter.

Elsker du Blågran?

Her er træet ‘Florida Deluxe‘, der efterligner sorten Blågran. Dette juletræ i pralstik kan du også købe på websiden kunstigejuletraer.dk. Du vil tydeligt opdage det smukke blålige skær, som grenene afsender. Træet ser meget autentisk ud, og der er derfor ikke nogle af dine gæster, som vil tro, at træet ikke er ægte. Træet er ikke så kraftigt, og passer derfor perfekt ind i mindre stuer.

Træet koster fra 960 kroner til 1.330 kroner. Træet fås i højderne 180 centimeter og 210 cemtimeter.

Små kunstige juletræer

Træet til den lille lejlighed

Her er et mindre plastik juletræ, ‘Juletræ i potte‘, der grundet størrelsen passer perfekt til små lejligheder. Juletræet er også genialt, hvis du bare ønsker lidt dekoration i vinduer eller foran din hoveddør. Farven er meget naturtro, og prisen er til at overkomme. Husk på, at du kan bruge træet i mange år.

Træet har en højde på 70 centimenter. Det koster 250 kroner og kan købes hos hilmars.dk.

Et lille plastik juletræ til vinduet

Dette juletræ, ‘Juletræ i sæk‘ er så lille, at du oplagt kan sætte det i vindueskarmen. Træet måler 30 centimeter og koster kun 47 kroner. Med det blotte øje er det ikke til at se, at træet ikke er den ægte vare.

Dem med sne – kunstige hvide juletræer

Leder du efter et kunstigt juletræ, der har et let snedække på sig? Så kan du blandt andet finde det i Bauhaus til omkring 1500 kr. Se eller køb det kunstige juletræ med sne her.

Mest læste artikler