Legetøj med duft af det gode villaliv

De kan ikke – poderne – begynde for tidligt med at få interesse for hus og have. Her er gode tips til, hvad der bør ligge under juletræet til ungerne, hvis du er hardcore villaejer med hang til det grønne og gør det selv-projekter.

Så skal der trimmes

Junior har fuldstændig styr på batteritrimmeren fra Stihl, der er en sikker vinder hos ungerne. Den har justerbar lydstyrke og diodelys på yrimmerhovedet. Til børn fra tre år. Den leveres inkl. batterier til ca. 325 kr.

Hjælp til juletræet

Far kan helt sikkert bruge en hjælpende hånd, hvis familien selv skover årets juletræ. Her er det rigtige værktøj en motorsav fra Husqvarna til ca. 200 kr.

Godt klædt på

De lækre handsker fra Stihl er ligesom fars. De leveres i flere størrelser og er meget behagelige at bære. Set til ca. 100 kr.

Traktor og miniklipper

Viking har en skubbetraktor til de mindset (fra 1 år). Miniplæneklipperen har bade opsamlingskurv og lækker lyd. Traktoren koster ca. 675 kr., mens miniklipperen fås til ca. 240 kr.

Nu med anhænger

Når man er fyldt tre år, er en pedaltraktor sagen. Denne er fra Viking og leveres med anhænger og styrtbøjle. Prisen er ca. 1.300 kr.

Sejt outfit

De lækre havehandsker, briller og hjelmen er fra Stihl. Så er junior klar til at rykke ud. Set til ca. 150 kr.

Mest læste artikler