Med disse 7 gaveideer får manden lyst til at bruge mere tid i køkkenet

Ønsker du dig en mand, der bruger mere tid i køkkenet? Det er blevet mere normalt for mænd at stå i køkkenet, og derfor bliver køkkenprodukter mere maskuline. Vi har samlet vores yndlingsprodukter i forskellige prisklasser, der skal flytte manden fra værkstedet og ud i køkkenet. Med en af disse gaver går dit juleønske måske i opfyldelse. 

Kødkværn

Compact Power fra Bosch

Ville det ikke være dejligt med hjemmegjorte rustikke urtepølser i ny og næ?

Med denne prisfornuftig kødkværn, kan du lokke manden ud i køkkenet. Kødkværnen kommer med tilbehør, så man kan lave sine egne pølser. De aftagelige dele gør den nem at rengøre og pakke væk.

Vejl. pris ca. 1.000 kr.

Ismaskine

Gelato PRO1700 fra Nemox

Dessert på menuen hver aften?

Med denne smarte ismaskine kan din mand nemt og hurtigt lave sin egen isdessert. Den indbyggede kompressor sørger for nedkølingen, og kan derfor hurtigt lave en lækker portion is. Forkæl både gæster og dig selv. Giv din mand en ismaskine og få dessert hver aften.

Vejl. Pris ca. 5.500,- kr.

Bluetooth stegetermometer 

Grill’n’Go

Trådløst stegetermometer så han med sin smart phone kan holde øje med temperaturen på kødet.  Termometeret tilsluttes ved hjælp af Bluetooth og den gratis app, han kan hente i App-store og på Google-play. 

Så kan manden din se sin fodboldkamp, samtidig med at han steger en perfekt rosa steg.

Vejl. Pris. Ca. 300,-

Espresso-/kaffemaskine

VeroAroma 700 fra Bosch 

Med denne maskine i julegave vil din mand, med et, blive barista. Maskinen kan lave to kopper på én gang, og med det digitale display, bliver det legende let at lave velsmagende kaffe til hele familien. Kaffemaskinen har et rensesystem, som sættes i gang med et enkelt tryk.

Vejl. Pris ca. 11.000,-

Bøfpresser & BBQ pensel

Fra Mandig

Put farsen i presseren og giv den et tryk. Mange mænd elsker hakkedrenge. Med denne bøfpresser bliver det nemmere at lave perfekte bøffer og mange af dem. Så kommer der hurtigt faste burgerdage i madkalenderen!

Vejl. Pris ca.  230,- kr.

Madkursus

Bøf og Bajere hos Timm Vladimirs Køkken

Styrk din mands køkkenfærdigheder med et 3-timers madkursus hos Timm Vladimir. På Kurset lærer han at lave forskellige kødfulde retter med fokus på smag, og der ses totalt bort fra kolesteroltal og madpyramider. Når manden kommer hjem, kan du eksaminere ham i hans nye færdigheder.

Vejl. Pris. Ca. 1.045,- kr. pr. pers.

Smart indbygningsovn

iQ700 Indbygningsovn fra Siemens

Med denne indbygningsovn fra Siemens kan du betjene ovnen, når du er på farten. Home Connect appen lader dig betjene ovnens mange funktioner fra din smart phone. Appen har også en guide funktion, så din mand ikke behøver at være en mesterkok for at lave god mad.

Vejl. Pris. Ca 25.000,- kr

Mest læste artikler