8 hvalpede ting kun folk med hundehvalp forstår

Det er en helt særlig verden, man bliver lukket ind i, når man får en hvalp. Den er fuld af narrestreger, små katastrofer og uendelig glæde. Måske kan du også nikke genkendende til nogle af disse 8 hvalpede ting?

Hvalpen – den lille baby

At få en hund er lige som at få en barn. Sådan et lille væsen kræver din fulde opmærksomhed hele døgnet rundt. Den røver din søvn og river dit hus i stykker. Men er det ikke bare ligegyldigt, sålænge de gør det på en så fuldstændig charmerende måde, og alt andet ved den er så elskeligt? Her er 8 ting, de fleste hundeejere sikkert kender til. 

Søde sovende hvalpe

Ejer du en hvalp, så er du sikkert også en af dem, der kan stirre i timevis på den, mens den sover. Det er præcist ligeså sødt som at kigge på en baby, der sover. Så en baby og en hvalp, der sover sammen… bliver det nogensinde større?

Gaaaab…

Intet væsen kan være så livligt som en hvalp. Ligeså energisk en hvalp kan være, lige så træt kan den blive. Og så kommer der et af disse dybfølte overnuttede gab… Aaaaah!

Hvalpe og sko

En sko er en hvalps bedste legetøj, og ingen sko kan vide sig sikker.

Toiletruller er jaget vildt

Toiletruller er for en hvalp gaven, der aldrig holder op med at give. 

Snuder og poter

Ikke to hvalpes poter er identiske. Det samme kan man sige om snuderne. Og hvor er det hyggeligt at sidde og studere tegninger i snuderne og poterne!

Slik fra hvalpe

Slurp! Måske er det ikke så lækkert, men det kan de fleste hvalpeejere nok se igennem med, når de ser hvalpens begejstring og grænseløse hengivenhed, når den slikker sine mennesker. 

De lærer det nok 

Det tager sin tid, men de skal nok lære det. 

Destroy!

Hvad er problemet?

Mest læste artikler