Derfor sætter din hund sig på dine fødder, og derfor giver den dig mærkelige gaver

Spekulerer du også over, hvorfor din hund altid sætter sig på dine fødder? Og hvorfor den gaber, når du gaber? Og har du nogensinde tænkt over, hvad det betyder, når din hund giver dig et gammelt stykke legetøj? Find alle svarerne her.

Hund sidder på fødder

Hvis en hund kommer hen og sætter dig på dine fødder, betyder det, at den markerer sit territorium. Samtidig viser den, at du er en accepteret del af flokken og at du er til at stole på. Du skal derfor tage det som et kompliment fra din hunds side, hvis den viser dig den tillid at sætte sig på dine fødder.

Hund der gaber

Vi mennesker gaber en masse. Årsagen er for det meste, at vi er trætte og mangler ilt til hjernen. Når en hund gaber, betyder det faktisk også at den er træt eller keder sig.

Gab smitter mellem mennesker, men faktisk også mellem menneske og hund.
Prøv at sæt dig foran din hund og lav et stort gab. Gaber din hund også? Det kan enten betyde at i har et tæt knyttet bånd, eller at du blot smittede den med dit gab.

Hund giver gaver

Når det kommer til gaver, er hunden ofte en smule egoistisk, men det er i god tro.
Din lille ven vil gerne vise, hvad den er god og dygtig til, og derfor kommer den med gaver.

For det meste er det pinde eller gammelt legetøj den tager med sig som gave, og det er her, det egoistiske viser sig.

Din hund giver nemlig gaver, som den selv kan lide, og det har den en bagtanke med. Nu kan i nemlig lege sammen ved at kaste med gaverne. Sjovt, ikke?

Mest læste artikler