Endelig: Nyt vaskepulver opløser hundehår

Hvis du har en firbenet ven derhjemme, kender du sikkert til synet af hundehår, som stædigt fæstner sig til hundetæpper og -senge. Nu er hjælpen nær.

Et nyt vaskemiddel har fundet vej til desperate hunde- og katteejere. Vaskemidlet opløser nemlig hunde- og kattehår og efterlader både vaskemaskinen og tæpper helt rene. Det skriver Borup Kemi i en pressemeddelelse.

De fleste hunde- og katteejere kender til problemet med, at pels og hår sidder fast i vaskemaskinen efter vask, eller at tæpperne helt nægter at blive rene. Hvis du ikke vil betale i dyre domme for rensning, så er der nu kommet en løsning. Nemlig et nyt vaskemiddel som opløser pels og hår under vask. Vaskemidlet hedder Vamoosh og forhandles i din lokale dyrehandel.

Gode råd til at fjerne hunde- og kattehår i hjemmet:

  • Brug en fnugrulle til at fjerne hår fra stole og sofaer. Det er den mest effektive måde uden at skade stoffet.
  • Hvis du har gulvtæpper derhjemme, så kan du lettest fjerne hår ved at bruge en gulvskrubbe, inden du støvsuger. Træk forsigtig gulvskrubben hen over gulvtæppet mod dig selv. På den måde trækker du hårene op af tæppet, og de kan nemt støvsuges op herefter.
  • Hvis du har problemer med hår på tøjet og i vaskemaskinen, kan du prøve at lægge et par skumklude i vaskemaskinen. De tager en del af hårene, hvorefter du nemt kan fjerne resten med en fnugrulle.
  • Du kan også vælge at være ekstra flittig med hundebørsten og børste din hund lidt oftere. På den måde får du samlet de løse hundehår, som dermed ikke forvilder sig rundt i dit hjem eller på dit tøj.

Mest læste artikler