DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Få den bedste ernæring til din hund, og oplev selv den bedste service

Vil du også sikre dig, at din hund får den helt rette ernæring? Vuffeli har gjort valg af foder nemt og simpelt for de danske hundeejere. Ud fra parametre som bl.a. din hunds race, alder, vægt og aktivitetsniveau sammensættes en nøje udregnet foderplan med det rigtige foder i den rette mængde. Læs med nedenfor, og hør hvorfor flere tusinde danske hundeejere har valgt lige netop Vuffeli.

Mange af os hundeejere kender til at stå nede i den lokale dyrehandel eller hos dyrlægen i forsøg på at finde frem til det rette foder til vores firbenede venner. Der findes et hav af valgmuligheder, så hvordan finder man lige frem til det foder, der passer til lige netop sin hund??

Der er nemlig flere vigtige aspekter at tage højde for ved valg af foder. Hvad er den rette pillestørrelse? Hvordan skal den ernæringsmæssige sammensætning være, og hvad skal den daglige fodermængde være? Vuffeli har nu løsningen, der gør det nemt, bekvemt og simpelt for dig som hundeejer, at vælge det korrekte foder til din hund.

Vega & FrejaVega & Freja

Den bedste kvalitet med bæredygtighed i fokus

Det kan være vanskeligt at gennemskue, hvor ingredienserne i foderet stammer fra,  da det er ganske få foderproducenter, der rent faktisk oplyser dette. Vuffeli anvender kun naturlige ingredienser i deres foderblandinger, og de går langt uden om alle former for kunstige tilsætningsstoffer. 

Hvis proteinkilden i dit foder fra Vuffeli eksempelvis er kylling, er der er kun anvendt rigtigt kyllingekød og ingen biprodukter eller kunstige smags- farve- eller tilsætningsstoffer – kun det bedste til vores bedste venner.

Niels & KayaNiels & Kaya

Skræddersyet præcis til din hund

Vuffeli har overført al viden fra førende ernæringseksperter og dyrlæger i klinisk hundeernæring til deres foderguide. Efter at have indtastet hundens informationer, udregnes en præcis og unik foderplan med det helt rette foder til lige præcis  din hund. Der tages højde for pillestørrelse, ernæringsmæssig sammensætning og daglig ration, så hunden spiser foderet med velbehag og samtidig opretholder et sundt, godt og langt liv.

GRATIS prøvepakke

Vuffeli tilbyder en gratis prøvepakke til alle nye medlemmer. For at få den tilsendt skal man indtaste informationer som race, vægt, alder, aktivitetsniveau mv. Herefter udregnes foderplanen til din hund, og der sendes en gratis prøvepakke lige til døren med det rette foder. Hvis man er glad og tilfreds, vil man fremadrettet, med gratis levering, få foder lige til døren, som er tilpasset hundens specifikke behov – der er flere smagsvarianter, så de skal nok finde frem til det rette for jer.

Som hundeejer har man også fuld fleksibilitet fra den smarte brugerprofil til at fremskynde, udskyde eller springe en levering over, så det altid passer til ens behov.

Desuden har man altid mulighed for at ringe til Vuffeli, hvis man har brug for hjælp. De har alle hverdage kundeservice, ernæringseksperter og dyrlæger siddende klar, hvis der er spørgsmål eller brug for rådgivning.

Det siger medlemmerne hos Vuffeli 

Hundeejerne  som prøver Vuffeli oplever en mere energisk og glad hund efter overgangen til deres foderblanding. Mange har desuden oplevet kræsenhed, men med Vuffeli i skålen, bliver der spist op.

Generelt er god fordøjelse, stabil afføring samt en flot og skinnende pels også noget Vuffelis medlemmer erfarer – tag selv et kig på Trustpilot.

Du kan kun blive positivt overrasket med Vuffeli, så forsøg dig med en gratis prøvepakke, og oplev, hvor simpelt det kan være at sikre din hunds trivsel – og slip samtidig for at bære tunge poser hjem måned efter måned.

Josefine & Ellie
Josefine & Ellie
 

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler