Hvad siger din favorithund om din personlighed?

Er din yndlings-hunderace boxeren, rummer du en helt særlig sympatisk kvalitet. Læs om den her, hvor vi afslører 6 personligheder for hundeejere.

1. Golden Retriever – kærlig og omsorgsfuld

Pels og hjerte af guld. Så kort kan det siges om Golden Retrievers og deres ejere. Hvis denne gyldne hunderace er din nr. 1, viser det, at du er omsorgsfuld, kærlig og rummelig overfor andre mennesker. 

En Golden Retriever er børnevenlig – børn kan nærmest vade rundt på den. Så vidt vil du nok ikke gå, eller?

Læs mere om hunderacer og ejere på Heart Dogs

2. Schæfer – intelligent og sporty

Klog og atletisk. Dét er dine største kvaliteter, hvis du foretrækker schæferen som kæledyr. Folk stoler på dig, du er stærk og har kompetencer indenfor mange områder. 

Måske er du lidt striks og regelbunden ind i mellem. 

Men hvor det kan være anstrengende i menneskelige sammenhænge, kan netop disse træk hos schæferen anvendes professionelt – for eksempel, når de trænes til politihunde.

3. Puddel – modig og udadvendt

‘Puddel-mennesket’ er meget uadvendt og elsker fest og – som det antydes på billedet – farver. 

Ind i mellem lader både menneske og hund sig rive lidt med af æstetik og styling, men I holder ryggen rank og får en masse respekt for vovemod.

4. Boxer – selvironiens mester

Hvis du elsker boxeren, er du ikke verdens mest alvorlige menneske, og det er ment positivt! Du besidder en af menneskehedens bedste karaktertræk, selvironien, og er i det hele taget et meget humoristisk menneske, som andre elsker at være sammen med.

5. Gravhund – kongelig i Greve

Du er kongelig, selvom du bor i Greve. Man har vel et slægtskab med kongehuset, og ingen kan være så royalt rank som en gravhund.

Ikke voldsomt stor at se til, men køn og charmerende.

Hvis du elsker gravhunde, skal man ikke komme brasende og forsøge at løbe om hjørner med dig.

6. Chihuahua – størrelse er et spørgsmål om attitude

Når man har en chihuahua i hjertet, er personligheden stor. Kompensation, siger de? Nej da. I fylder godt i rum, uanset om I er hanner eller hunner.

Læs om flere ‘hunde-personligheder’

Størrelse er et spørgsmål om attitude. 

Og en vigtig oplysning – især til jeres omgivelser: Undgå for guds skyld at komme i bad standing hos en chihuahua og et chihuahua-menneske – de bider fra sig.

Personlighedstest – gratis online-test af din personlighedstype

Mest læste artikler