Nu kan du ringe til din hund

Savner du din hund eller kat, når du er på arbejde eller ude at rejse? Fortvivl ej - nu kan I nemlig videochatte!

Måske sidder du på arbejde eller i skole og tænker på, om dit kæledyr mon savner dig derhjemme, eller måske ved du, at din hund er bange eller gør, når den er alene hjemme?

Du behøver ikke bekymre dig længere, for nu kan du nemlig ringe til din hund eller kat og lege med dem, tale til dem eller give dem godbidder.

Den smarte opfindelse består af to dele, nemlig Pawcall og Petchatz HD, som tilsammen udgør en interaktiv godbidsautomat med indbygget kamera beregnet til videosamtale, og den kobler du så til din computer, tablet eller smartphone.

Ud over at du kan ringe til dit kæledyr, kan de faktisk også ringe dig op, hvis der nu f.eks. opstår akut mangel på godbidder derhjemme. Det sker, når dyret anbringer sin pote på en poteformet knap, og så får du besked om, at dit kæledyr forsøger at ringe til dig.

Du kan selv indstille, hvilke tidsrum der kan ringes i, så du ikke lige bliver ringet op midt i et vigtigt møde – men det kan selvfølgelig også gøre mødet lidt sjovere at få et opkald fra Fido.

Produktet kommer fra Petchatz, og det kom i butikkerne i primo august.

Mest læste artikler