12 magiske billeder af den majestætiske Maine Coon

Maine Coon er den største og mest majestætiske kat i hele verdenen. Når de så oven i købet er kulsorte og selvbevidste, som Robert Cijkas katte, så ligger man bare for deres fødder. Se billederne, der har skabt sensation på nettet.

Maine Coon er kommet til Kina

Maine Coon er den mest populære katterace i Danmark. Det er først for nylig, den har tilkæmpet sig den position. For få årtier siden var den næsten ukendt. Det er helt i tråd med den internationale trend, hvor Maine Coons udbredelse i løbet af de sidste par årtier har bredt sig med lynets hast. Nu er kæmpekatten også kommet til Kina.

Læs mere om avl, pasning og priser på Maine Coon i idényts store artikel om verdens største kat. 

Robert Cijka sorte katte

For ti år siden var polakken Robert Cijka den første til at etablere et Maine Coon-opdræt i Kina. Da han havde fået indført sin første Maine Coon, var det kærlighed ved første klik. Den majestætiske katterace fik nemlig Robert Cijka til at tage fotografiet op. Med årene har han udviklet sin helt egen fotostil, der på unik vis indfanger karakteren af navnlig hans sorte Maine Coons. 

Tålmodige kattebilleder

Hemmligheden bag poweren i hans billeder er ifølge Robert Cijka først og fremmest tålmodighed. Det kræver megen leg foran en hjemmestrikket sort baggrund for at kunne indfange karakteren af katten i dens lysende øjne. Se Robert Cijkas kattebilleder, der er blevet delt over hele verdenen, og fald ned i grusset for kattenes konge. 

Se flere af Robert Cijkas katte her.

A photo posted by Felis Gallery (@robert_sijka) on Nov 11, 2016 at 10:53am PST

A photo posted by Felis Gallery (@robert_sijka) on Jul 21, 2016 at 9:58am PDT

A photo posted by Felis Gallery (@robert_sijka) on Jul 14, 2016 at 9:11am PDT

A photo posted by Felis Gallery (@robert_sijka) on Jul 4, 2016 at 10:50am PDT

A photo posted by Felis Gallery (@robert_sijka) on Jun 18, 2016 at 8:48am PDT

A photo posted by Felis Gallery (@robert_sijka) on Apr 4, 2016 at 10:37am PDT

Mest læste artikler