Giv din kanin et rør – og et bedre liv

Du kan give din kanin et trygt tilholdssted ved hjælp af noget så simpelt som et rør. Få inspiration til, hvordan du skaber et sted, hvor din kanin kan slappe af med rør her. 

De fleste kaniner elsker rør og kan ikke få nok af dem. Hvor de ofte mister interessen for legetøj og andet, du måtte finde på at give dem, er rør som regel et hit. Alle slags rør kan bruges – både små og store rør og rør i mange forskellige materialer.

Rør gør kaniner trygge

Røret kan således være af metal, trådnet, plast, beton, pap, træ eller pil. Det er næsten underordnet, bare det er et rør, og kaninen kan komme ind i det.

Rør gør kaninerne trygge. De kan ligge og slappe af i røret, og de kan søge sikkerhed, hvis der er noget, der skræmmer dem. Nogle vil også hoppe op på røret og gnave i det, hvis røret er lavet af et materiale, der kan gnaves i.

10 sygdomme alle hundeejere burde være opmærksomme på

Fang din kanin

Rør kan faktisk også være en hjælp, hvis du ikke kan fange din kanin. Læg et rør ind i buret eller løbegården, og kaninen vil ofte søge tilflugt der, hvorefter du kan fange den. Derved slipper du også for at jagte rundt med den.

Sådan bruger du rør i kaninburet

Få inspiration til, hvordan du selv kan bruge rør i dit kaninbur herunder:

Mest læste artikler