Usædvanlige venskaber mellem dyr

Rigtige venskaber er betingelsesløse og livslange. Men venskaber mellem rovdyr og pattedyr kan være problematiske – men det ved disse dyrevenner bare ikke.

Venskaber er ikke kun en mennesketing eller racebestemt. Disse dyrevenner er usædvanlige, opsigtvækkende og vil få dit hjerte til at smelte.

Kan en gravhund og en løve virkelig være venner?

Elefanten Bubbles og labradoren Bella

Størrelse betyder ingenting og er ingen hindring, når hunden, Bella, og den afrikanske hunelefant, Bubbles, leger sammen.

Foto: Barry Bland

Giraffen Bea og strudsen Wilma

Bea og Wilma blev hurtigt bedste venner, efter de kom i samme bur i Busch Gardens. 

Foto: PA

Hunden Tinni og ræven Sniffer

Det ligner og lyder næsten, som en tegnefilm vi alle kender. Vi håber dette venskab ender lykkeligt! 

Foto: Torgeir Berge

Hunden Torque og uglen Shrek 

Hunden, Torque, adopterede uglen, Shrek, da den kun var 6 uger gammel. Siden da har de været uadskillelig. 

Foto: Solent News and Photos

Labradoren Fred og ællingen Dennis

Ællingen Dennis mistede sin mor, som helt lille. Heldigvis reddede hunden, Fred, og sin ejer den lille forældreløse ælling. I dag er de bedste venner. 

Foto: SWNS

Hundhvalpene og kylling Mabel

Hundehvalpene var syge og svage, og aflivningen var planlagt. Men så tog kyllingen, Mabel, hundehvalpene under sine vinger (bogstaveligt talt), og fik dem på rette fod igen.

Foto: Anita Maric

Gravhunden Milo og løven Bonedigger

Som ung led løven af en alvorlig knogle sygdom. Men under sin sygdom tog gravhunden, Milo, sig af den lille løve. Meget er sket siden, men venskabet står intakt. 

Foto: Barcroft USA

Ræven og katten

Vi kender desværre ikke navnene på dette skønne makkerpar, men søde er de! De blev først opdaget af en lokal fisker, som heldigvis var hurtig og fik taget dette skønne billede.  

Foto: imgur.com

Tigeren Shere Khan, bjørnen Baloo and løven Leo

Denne historie er virkelig rørerende. Løven, tigeren og bjørnen blev alle tre reddet fra et menneske, som ikke behandlede dem godt. I dag bor vennerne i samme bur og gør alt sammen. Bjørnen og tigeren er selvfølgelig opkaldt efter de skønne figurer i Jungle Bogen. 

Foto: Barcroft Media

Vildsvinet Mani og hunden Candy 

Familien Dahlhaus fandt på deres tur i skoven en lille vildsvinunge, som var helt alene og kold. Familien tog det lille vildsvin med hjem og præsenterede den for deres hundehvalp, Candy. Resten af historien kan du næsten gætte selv.. 

Foto: spiegel.de

Geparden Kasi og hunden Mtani

Dette sjove makkerpar voksede op sammen og er i dag tætte venner. Deres ejer bruger dem til fremvisning og undervisning til stor glæde for mange børn. 

Foto: Busch Gardens Tampa

Haren og hjorten 

Det er ikke kun i fangenskab at venskaber udvikles. I den vilde natur kan vi også finde usædvanlige venskaber. Vi kan ikke lade være med at tænke på filmklassikeren Bambi, hvor kaninen og hjorten også er bedste venner. 

Foto: Tanja Askani

Orangutangen Suryia og hunden Roscoe 

Orangutangen Suryia lever i et dyrereservat i USA, hvor hunden Roscoe ofte kommer på besøg. Når de er sammen, elsker de at svømme og boltre sig i vand. 

Grand danois’en Kate og hjorten Pippin

Hunden og hjorten voksede op i samme hjem og delte alt sammen. Men da Pippin blev ældre, flyttede hun ud i skoven og fik sine egne unger. Hun kommer dog ofte på besøg til stor fornøjelse for hunden, Kate. 

Foto: Isobel Springett

Chimpansen Anjana og tigerungerne

De sjældne tigerunger mistede deres mor efter en voldsomt orkan ramte den zoologiske have. Chimpansen Anjana, fra samme zoo, er heldivis en kærlig chimpanse, og tog straks de stakkels tigerunger til sig.

Foto: Bary Bland

Kilde: Bored Panda

Mest læste artikler